Ketensamenwerkingsbijeenkomst ‘Regel jij het?’ | 19 september 2016

Door Hessel Heins-Wunderle , 19 augustus 2016

Ketensamenwerkingsbijeenkomst ‘Regel jij het?’ | 19 september 2016

Regel jij het? Of laat je het regelen? Of ben je geregeld het overzicht kwijt als je “ontzorgd” wordt door de keten? Corporaties, bouwers, installateurs, glassspecialisten en andere ketenpartners in gaan in een paneldiscussie met de zaal in gesprek over ontzorging door de keten t.a.v. grootschalige renovatie en onderhoud. De bijeenkomst gaat in op hoe je als keten de ontzorgende rol kunt vervullen oftewel; ‘Regel jij het?’ en bied je daarin een product of een service?

Tijd en locatie

19 september 2016
Tijd: 17.00 - 19.00 (aansluitend netwerkborrel)
Locatie: Alfreds, Cornelis Geellaan 43, Alphen aan den Rijn

Programma

17. 00 uur: Inloop
17. 15 uur: Welkom door Rob van den Oudenrijn, Voorzitter afdeling Gouwe & Rijnstreek
17. 30 uur: Introductie door Wonen Wateringen & Qua Wonen over ‘Ontzorgen met de keten’ t.a.v. grootschalige renovatie en onderhoud a.d.h.v. vraaggesprek met Arjan Walinga

17.45 uur: Reflectie en discussie met het panel van ketenpartners en de zaal over; 
                  - Bouw, onderhoud en renovatie als service
                  - Andere rol van de opdrachtgever
                  - Grip geven

18.15 uur Bouwen als dienstverlening; hoe regel je het met elkaar?
18.45 uur Afsluiting & borrel

Gevarieerd programma

Het panel bestaat onder andere uit; Rob van den Broeke (directeur-bestuurder Qua Wonen), Robert Jongbloed (Rijnstreek Verwarming en Regiocommissie Uneto-VNI), Michel Ouwens (ERA Contour) en Willem Wiggemansen (Glascentrale Midden Holland).

Onder leiding van gespreksleider Arjan Walinga gaan ze met elkaar en met u in gesprek over vragen als; Hoe kun je als bouwbedrijf ontzorgen actief aanbieden? En hoe krijgen we bij vernieuwend uitvragen een goede balans tussen de inspanning die van de opdrachtnemer en van de opdrachtgever gevraagd wordt? Maar ook, wat vraagt ontzorgen door ketensamenwerking van de opdrachtgever?

We willen u deze avond de gelegenheid bieden om te netwerken en in gesprek te gaan over rollen en verantwoordelijkheden van ketenpartners. Daarvoor is ruimte tijdens de bijeenkomst en tijdens de afsluitende borrel.

Aanmelden

Corporaties, bouwers, installateurs, glassspecialisten en andere ketenpartners zijn van harte welkom op deze bijeenkomst. Enkele corporaties hebben zich al aangemeld voor deze bijeenkomst. U kunt hier ook bij zijn! Aanmelden kan via h.heins@bouwendnederland.nl of via evenementen@bouwendnederland.nl


AANBESTEDEN EN CONTRACTEREN KETENSAMENWERKING BEVORDEREN KETENSAMENWERKING

Over de auteur

H.J. (Hessel) Heins-Wunderle

Adviseur Bouwmarkt & Overheid