Groene leiders gezocht

Door Yvonne Hiddink , 19 augustus 2016

Groene leiders gezocht

De Dutch Green Building Council organiseert de tweede editie van het DGBC Future Leaders Program, die start op donderdag 8 september 2016. Er is nog plek voor enkele deelnemers

Het DGBC Future Leaders Program is een exclusief vierdaags programma voor Young Professionals die de ambitie hebben op termijn de nieuwe (groene) leiders te zijn. DGBC wil deze generatie stimuleren op het gebied van duurzaamheid en leiderschap.

Samenwerking met Nyenrode & toonaangevende sprekers

Het inhoudelijke programma wordt door DGBC samengesteld, in samenwerking met Program Partner Nyenrode Business Universiteit. CoreNet Benelux en GRESB zijn Support Partners van dit leiderschapsprogramma. Naast inhoudelijke en hoogwaardige keynotes op het gebied van (duurzaam) leiderschap, kunnen de Young Professionals onderling ook kennis vergaren en delen. Er zijn bijdragen van toonaangevende professionals zoals onder andere hoogleraar Lidewey van der Sluis (Nyenrode), dr. mr. Bas Kodden (Nyenrode), Nils Kok (GRESB), Coert Zachariasse (Delta Development), Onno Dwars (VolkerWessels) en de winnaar van de Trouw Duurzame 100 Maurits Groen (WakaWaka). Daarnaast is er volop de gelegenheid om te netwerken met andere Young Professionals. Tevens krijgt elke deelnemer een LeiderschapCoach toegewezen, dit zijn voornamelijk huidige CEO’s en Green Leaders.

Op donderdag 8 september start het programma in Amsterdam (Jaz), waarna er twee terugkomdagen zijn in respectievelijk Utrecht (hoofdkantoor a.s.r.) en Rotterdam (Markthal). Het vierdaagse programma eindigt op 29 november tijdens de exclusieve DGBC Green Leadership Summit.

Meer informatie & aanmelden

Er zijn dus nog enkele plekken beschikbaar. Aanmelden kan via dit formulier. Op de website www.dgbc.nl/flp is meer informatie te vinden over het programma, de sprekers, de locaties en de deelnamecriteria.


DUURZAAMHEID

Over de auteur

Y. (Yvonne) Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken