Jong Bouwend Nederland - Welkom bij Captain Co-Creation op 9/9

Door Redactie, 24 augustus 2016

Vorig jaar zijn een groep enthousiaste jongeren (waaronder ook enkele JBN-ers) gestart met een marktvisie voor young professionals te ontwikkelen; dit is toen Captain Co-Creation geworden waar in september 2015 ruim 200 jongeren uit de gehele bouw- & infrasector bij elkaar kwamen om in co-creatie een toekomst robuuste visie voor de bouw en infrasector te creëren. Dit krijgt een vervolg op 9 september a.s. in Rotterdam.

Maandelijks komen ruim 50 captains bij elkaar om de beweging in gang te houden en de gewenste verandering na te streven. Dit gaat dit jaar ook weer groots gedaan worden tijdens Captain Co-Creation 2016 op 9 september. Tijdens deze dag zullen zij een stap verder zetten dan waar ze vorig jaar gebleven waren; het construeren van de weg naar de visie. Door te kijken en ervaren wat deze jongeren in het hier en nu kunnen doen aan de marktvisie binnen hun eigen cirkel van invloed.

Young Professionals binnen de gehele sector zoeken en vinden is een flinke opgave; ze zitten verstopt op afdelingen bij overheden, ingenieursbureau’s, aannemers en nog op school. Young Professionals kunnen wel veel profijt voor zichzelf als voor hun organisatie behalen door in verbinding te staan met andere jongeren binnen de gehele bouw- & infrasector.


Ken jij nog andere Young Professionals? Attendeer ze op Captain Co-Creation 9 sept in Rotterdam en pak zelf ook de kans om de toekomst binnen de sector mede vorm te geven!Mis niet de boot & kom aan boord!

http://www.captaincocreation.nuContactpersoon bij dit bericht

Yvonne Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken