Uitvoeren en aannemen van werken in België

Door Arjan Weijburg , 28 september 2016

Uitvoeren en aannemen van werken in België

De Belgische markt blijft belangrijke kansen bieden voor Nederlandse bouwbedrijven. In België werd de registratie van aannemers afgeschaft wat betekent dat alle bouwbedrijven – van zowel binnen als buiten België – gelijke kansen hebben. Als Nederlands bedrijf krijgt u echter te maken met allerlei verschillen op bijvoorbeeld fiscaal, juridisch en personeelsvlak. Uw stap naar opdrachten in België valt of staat dan ook met een goede voorbereiding.

De Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK) organiseert samen met Bouwend Nederland op 11 oktober 2016 een praktisch seminar over de belangrijkste aandachtspunten bij het aannemen en uitvoeren van werken in België. Tijdens dit seminar krijgt u tevens de kans om relaties aan te gaan en zo een gedegen basis te leggen voor uw toekomstige werkzaamheden over de grenzen!


Programma

Praktische Informatie

Doelgroep: Bedrijven die nu of in de toekomst bouwwerkzaamheden uitvoeren in België en kleine en middelgrote bedrijven die zich toeleggen op onderhoudswerken, installatieopdrachten en reparaties.
Datum: Dinsdag 11 oktober 2016
Locatie: Hotel Princeville, Princenhagelaan 5, 4813 DA Breda, Nederland
Informatie: info@nkvk.be
Kosten: Leden Bouwend Nederland €221, Niet-leden €295
Aanmelden: www.nkvk.be

De kosten zijn per persoon, excl. BTW, incl. lunch en documentatiemateriaal. Deelnamekosten zijn niet verschuldigd wanneer u vóór 4 oktober 2016 schriftelijk annuleert.


ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE

Over de auteur

A. (Arjan) Weijburg

Directiesecretaris