ZEN-festival wordt bruisend evenement

Door Helen Visser , 15 september 2016

ZEN-festival wordt bruisend evenement

Als jij professioneel bezig bent, of aan de slag wilt met Zeer Energiezuinige Nieuwbouw, dan mag je het eerste ZEN-festival niet missen. Over 2 maanden vindt het evenement plaats in Den Bosch. Inmiddels zijn er al ruim 125 deelnemers geregistreerd.

Over vijf jaar is alle nieuwbouw (bijna) energieneutraal of energieleverend. Dat is onontkoombaar. En een enorme kans. Voor de bewoner. Voor de samenleving. Maar vooral ook voor de bouwer, de corporatie, de belegger en de projectontwikkelaar! We zitten midden in een kentering, waarbij de kennis bij de aanbieders en de mindset van de bewoners razendsnel aan het veranderen zijn.

Energieke dag

Op het ZEN-festival hoor je van collega’s, van koplopers en van trendsetters waar we als sector staan en waar we heen gaan. Het ZEN-festival is een energieke dag, boordevol innovatie, die je aanzet tot denken én doen! Later inhalen hoeft niet, als je nu slim voorsorteert.

Minister Stef Blok licht bij de opening van het ZEN-festival toe wat het Rijk van onze sector verwacht, welke uitdagingen er liggen en hoe zijn huidige beleid daar op inspeelt en er mede richting aan geeft.

Kom dus naar het ZEN-festival op donderdag 3 november en deel kennis, inzicht en praktijkervaring op het gebied van concepten, technieken, financiering, bewonersgedrag, marketing, verkoop en wet- en regelgeving.

Bekijk het programma of meld je direct aan.


DUURZAAMHEID

Over de auteur

H. (Helen) Visser

Accountmanager