Uitnodiging symposium LEAN IN DE BOUW 9 november 2016

Door V. (Valerie) Kort , 25 oktober 2016

Uitnodiging symposium LEAN IN DE BOUW 9 november 2016

Onze partners Hanzehogeschool Groningen en SBRCURnet nodigen u uit voor het symposium LEAN IN DE BOUW (9 november 2016 van 13.30u tot 18.30u).

Bouwend Nederland is partner van de Hanzehogeschool Groningen in het RAAK project Bedrijfskundige Innovatie in de Aardbevingsbestendige Bouw. Meerdere leden van Bouwend Nederland regio Noord nemen deel aan dit project gericht op het innoveren van bedrijfsprocessen van bouwbedrijven.

Het symposium is een initiatief vanuit dit project en is de moeite waard voor alle bouwbedrijven. Om verwarring te voorkomen: het symposium gaat niet over aardbevingsbestendig bouwen, maar over lean produceren en organiseren in de bouw.

Wij kunnen u allen van harte uitnodigen en aanbevelen om u op te geven voor dit interessante symposium over LEAN IN DE BOUW. U mag meerdere personen van uw organisatie meenemen.

Tijdens dit symposium worden lessen en ervaringen van bouwbedrijven gepresenteerd over wat je in een aantal jaren kan bereiken met behulp van LEAN. Hierbij komen verschillende zaken aan bod: ketensamenwerking, productontwikkeling en toekomstbestendig maken van het bedrijf. Alle bedrijven zijn kleinschalig begonnen, werkend vanuit het klantperspectief.

Gestart wordt met presentaties. Daarna kan gekozen worden uit drie workshops, om samen een thema verder uit te diepen. Tot slot is er een plenaire afsluiting met borrel.

Aanmelden voor dit gratis symposium kan tot 2 november a.s. door een bericht te sturen naar Yomna Boerema-Lijfering (y.lijfering@pl.hanze.nl). Hierbij graag de gewenste workshop aangeven.

De bijeenkomst vindt plaats bij de Hanzehogeschool in Groningen. De precieze locatie en parkeerinstructies krijgt u doorgestuurd in de bevestigingsemail.

Voor alle aanwezige bouwbedrijven met minimaal 2 deelnemers van het bedrijf, wordt bovendien het boek "Lean vertaald naar projecten" van Rudy Gort (verkoopwaarde €49,50) gratis beschikbaar gesteld door SBRCURnet.

Klikt u hier voor het programma.

Graag tot 9 november!


KETENSAMENWERKING

Over de auteur

V. (Valerie) Kort