Lid Bruil Bouwbedrijf Ede B.V. genomineerd voor het Vitaalste bedrijf van Nederland

Door Redactie, 08 november 2016

Lid Bruil Bouwbedrijf Ede B.V. genomineerd voor het Vitaalste bedrijf van Nederland

Bruil is dit jaar uitgeroepen tot het Vitaalste bedrijf van Gelderland. Bruil scoort in Gelderland volgens de jury het hoogst als het gaat om strategie, gezondheid en vitaliteit, cultuur en leiderschap, gezond ondernemen, flexibiliteit, communicatie en betrokkenheid.

Door hun gemeenschappelijke investering is het vitaliteitsprogramma tot een succes geworden. Maar de strijd om het vitaalste bedrijf gaat verder, Bruil vertegenwoordigt Gelderland in de strijd om de landelijke titel van het Vitaalste bedrijf van Nederland. Deze bekendmaking gaat plaatsvinden op woensdag 16 november door de vakjury. Deze jury beoordeeld de finalisten op de visie op gezondheid en vitaliteit binnen het bedrijf. In de vakjury zijn de volgende personen en bedrijven vertegenwoordigd: professor Erik Scherder, ONVZ Zorgverzekeraar, MKB-Nederland en Pieter van den Hoogenband.

Naast dat de vakjury een beoordeling geeft mag vanaf nu ook het publiek stemmen. Om hun kansen te vergroten op deze landelijke titel hebben zij uw stem nodig!

U kunt vóór maandag 14 november uw stem uitbrengen via deze Link.