Jong Bouwend Nederland - Luchtdicht bouwen, en hoe kan je als ondernemer financieel beloond worden

Door Redactie, 10 november 2016

Jong Bouwend Nederland - Luchtdicht bouwen, en hoe kan je als ondernemer financieel beloond worden

Donderdag 24 november is er voor de leden van Jong Bouwend Nederland (JBN) de training; Luchtdicht bouwen, en hoe kan je als ondernemer financieel beloond worden.

Wat kun je verwachten
We bezoeken in Lengel (Achterhoek) de bouwplaats waar Jansen Terborg een woondroom realiseert. De afgelopen jaren is de opdrachtgever druk bezig geweest met het ontwerpen en uitdenken van de nieuwe woning waarin energiezuinigheid, luchtdichtheid, comfort en domotica samen komen. Daarnaast wordt op dezelfde kavel een bedrijfsgebouw geplaatst zodat wonen en werken op één locatie kunnen worden gecombineerd. Rob Schoondenberg, Jansen Terborg en Kees Tomberg, specialist bij Luchtdichtbouwen.nl nemen ons mee in deze te realiseren droom van de toekomst. Na het bezoek aan de bouwplaats verzorgt Rob Schoondenberg, als aannemer van dit project, een presentatie.
Margot Groeneberg, van Hezelburcht (www.hezelburcht.com) is de absolute specialist op het gebied van subsidies in het MKB. Margot komt uitleg geven hoe je als ondernemer aanspraak kan maken op subsidies voor innovatief ondernemerschap.

Meer informatie over het project KLIK HIER

Programma
Ontvangst 14.00 uur
Bouwplaatsbezoek 14.15 - 15.00 uur
Presentatie & Workshops 15.30 - 17.30 uur
Borrel en diner 17.30 - einde

We starten bij de bouwplaats aan de ’s Heerenbergseweg 5, Lengel

Ben je lid van JBN, meld je dan aan bij Anne de Jonge, aedejonge@bouwendnederland.nl

Ben je nog geen lid van JBN, maar wel van Bouwend Nederland en jonger dan 40 jaar, dan ben je ook van harte welkom!
Voor meer informatie en aanmelden neem contact op met Anne de Jonge: ae.dejonge@bouwendnederland.nl  Contactpersoon bij dit bericht

Anne de Jonge

Adviseur Onderwijs & Arbeidsmarkt Regio Oost