Beyond Technology (#JPV17)

Door Redactie, 25 november 2016

Beyond Technology (#JPV17)

Jong Professionals Verenigd op zoek naar antwoorden in snel veranderende wereld. Op zoek naar inspiratie en kennis(sen) komen Jong Professionals van Bouwend Nederland, FMN, NVDO, NVTG, TVVL en Uneto-VNI op 20 januari 2017 vroeg in de ochtend bijeen in Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch op het Jong Professionals Verenigd Festival.

Dat technologie exponentieel groeit en maatschappelijke veranderingen en trends zich in een razend snel tempo aandienen is allang geen geheim meer. Maar wat zijn de effecten van deze ontwikkelingen op je werk, op je bedrijf of organisatie of op de markt waarbinnen je actief bent.  Wat betekenen al deze ontwikkelingen op de positie en rol van klanten, toeleveranciers en partners en op het (beroeps)onderwijs?

De Line-Up voor 20 januari 2017 ziet er veelbelovend uit. Er zjn twee Keynote-sprekers, denkers en auteurs gestrikt. Thomas Rau en Martijn Aslander weten hoe je een publiek moet inspireren. Fijne bijkomstigheid is, dat ze uit eigen ervaring vertellen en dus weten waar ze het over hebben. Niet de technologie staat centraal maar hoe we met de nieuwe mogelijkheden om kunnen gaan, wat de consequenties zijn en welke kansen je als individu, bedrijf of sector kunt benutten.

Vanzelfsprekend is er weer van alles te beleven en ervaren tijdens Beyond Technology  #JPV17. Op de FutureLab kan worden gespeeld, geĆ«xperimenteerd en worden ervaringen uitgewisseld. Wil je netwerken, trek in goede koffie, tijd voor een sanitaire stop of een goed verzorgde lunch? Je plant je eigen programma en volgorde en bent als deelnemer dus zelf verantwoordelijk voor het succes van het Festival.

Samenwerken, kennis uitwisselen en vergaren en anderen inspireren is essentieel. En dat gebeurd ook met enige regelmaat. Maar vaak helaas wel alleen in de eigen kring. Leren doe je echter sneller en effectiever als je kennis ontwikkelt en uitwisselt met anders denkenden.Het #JPV17 Festival is gelijk met het 3 daagse Facility for Future Event. Zo ontstaan nieuwe cross-over mogelijkheden. Loop na het #JPV 17 Festival over de beleving- en inspiratiepleinen of breng een bezoek aan de innovatietentoonstelling.

Alle JBN leden hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen en kunnen zich aanmelden via  www.jongprofessionalsverenigd.nlContactpersoon bij dit bericht

Yvonne Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken