JPV Festival 2017: Het FutureLab

Door Redactie, 05 januari 2017

JPV Festival 2017: Het FutureLab

Begin dit jaar goed en investeer in kennis(sen). Ontmoet collega's en denk binnen het thema 'Beyond Technology' samen na over de betekenis van technologie, trends en maatschappelijke ontwikkelingen binnen de gebouwde omgeving. Welkom in het FutureLab van Jong Professionals Verenigd Festival 2017 op vrijdag 20 januari. Het Business Festival met de spelregels 'Pauzeloos programmeren', 'Freedom of the Feet' en 'Je mist meer dan je mee kunt maken'.

Het FutureLab is onderdeel van het derde JPV Festival op. Deze community is hét netwerk voor nieuwe verbindingen en persoonlijke ontwikkeling van jonge professionals die zich bezighouden met de ‘gebouwde omgeving’. Jong Professionals van zes branche- en vakverenigingen houden elkaar op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en de betekenis van daarvan voor verschillende sectoren binnen de driehoek mens, gebouw en omgeving.

Twee sprekers tegelijkertijd op een podium zonder dat ze elkaar 'overschreeuwen', jazzy lounge muziek op de achtergrond, demonstraties van Microsoft Hololens, VR, AR en Mixed Reality toepassingen, een MakersLab, Mystery Experiences en Silent Disco.En dat allemaal tegelijkertijd in een ruimte!

Het festival is op 20 januari in Congrescentrum 1931 in Den Bosch, meer over het programma en inschrijfmogelijkheden voor Jong Bouwend Nederland leden. Kijk op www.jongprofessionalsverenigd.nlContactpersoon bij dit bericht

Yvonne Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken