Als je niet op JPV Festival bent geweest...

Door Redactie, 17 januari 2017

Als je niet op JPV Festival bent geweest...

Dan is dit wat je mist: Twee Keynotes van de inspirerende topsprekers Thomas Rau en Martijn Aslander. Een FutureLab met acht presentaties waarvan er elke keer twee tegelijkertijd in dezelfde ruimte bezig zijn zonder dat ze elkaar storen op het gebied van audio. Zeven demonstraties, festivalmuziek en 175 collega Jong Professionals om te ontmoeten, kennis te delen en je netwerk uit te breiden.

En dat alles pauzeloos, volgens de principes ‘kies met je voeten’ en ‘je mist meer dan je mee kunt maken’ geprogrammeerd in één ruimte als ‘parasitair’ festivalonderdeel van het grotere Facility For Future Event, waar je als deelnemer aan JPV Festival ook gratis toegang tot krijgt.

Welkom op het Jong Professionals Verenigd Festival 2017 georganiseerd in opdracht van Bouwend Nederland, FMN, NVDO, NVTG, TVVL en Uneto-VNI. Koffie drinken of naar het toilet gaan doe je maar in je ‘eigen tijd’ want van dit programma wil je echt niets missen.

Ben je al ingeschreven?

Verheug je dan op een geweldige morgen en zorg dat je vrijdag op tijd bent want we starten om 08:00 uur met ontvangst en om 08.30 uur direct met de Keynote spreker Thomas Rau. Bovendien is het FutureLab gelijk vanaf 08:00 open zodat je tijdens de koffie terecht kunt bij de demo's.

Heb je jezelf nog niet ingeschreven?

Dit is je laatste kans! Volgende week heb je er spijt van dat je er niet bij bent geweest. Want één ding is zeker: over dit concept en het programma wordt nog lang nagepraat.  www.jongprofessionalsverenigd.nl


INFORMATISERING VAN DE BOUWKETEN

Contactpersoon bij dit bericht

Yvonne Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken