Doe mee aan de Dag van de Bouw!

Door Theo Scholte , 07 februari 2017

Doe mee aan de Dag van de Bouw!

Nederland is nog niet af. Dagelijks wordt er in ons land keihard gewerkt om ons land te bouwen en te onderhouden. Installateurs, bouwbedrijven, infrabedrijven, aannemers en constructeurs werken samen om ons land te bouwen en te onderhouden. Dat is mooi werk, maar deels ook onzichtbaar.

Eén dag per jaar zetten we de mooiste en bijzonderste bouwprojecten open voor het publiek. Deze editie gaan op zaterdag 20 mei de hekken open voor geïnteresseerde bezoekers. Dit jaar wordt de Dag van de Bouw niet alleen door Bouwend Nederland georganiseerd, maar ook door Aannemersfederatie, Uneto-VNI en VNConstructeurs. Bent u actief met een mooi project en wilt u dat project ook openstellen op zaterdag 20 mei? Overleg eventueel met uw onderaannemers en meld het project aan via www.dagvandebouw.nl! Op deze website vindt u ook de projecten die al zijn aangemeld.

Alle aangemelde projecten krijgen alle een box met promotiematerialen toegestuurd. In die doos vindt u onder andere afzetlinten en hekdoeken. Hiermee kleedt u uw project aan. Het staat u vrij om de dag zelf op een leuke manier in te vullen. Wel raden we aan om bijvoorbeeld een rondleiding te organiseren, waarbij u vertelt wat er gemaakt wordt en wat dit project zo bijzonder maakt. Voor de kleinste bezoekers is een springkasteel of een zandbak aan te raden, of u kunt onder begeleiding iets laten timmeren. De Dag van de Bouw is immers ook een mooi moment om de jeugd te interesseren voor onze technische sectoren.

Dus, haak aan en laat op 20 mei zien hoe mooi de bouw- en infrasectoren zijn!


ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE

Over de auteur

T.C. (Theo) Scholte

Woordvoerder en Senior Communicatieadviseur