Basistraining Personeel & Organisatie in Randstad Zuid

Door Redactie, 14 februari 2017

Basistraining Personeel & Organisatie in Randstad Zuid

Modern personeelsbeleid stelt steeds hogere eisen aan u. De regelgeving wordt ingewikkelder en blijft veranderen. Denk aan de cao bouw & infra, inzet van zzp’ers, het vinden van nieuwe medewerkers en de verplichtingen rond re-integratie van zieke werknemers. Bovendien hebben zowel werkgevers als werknemers veranderende wensen en ideeën over invulling van de samenwerking.

Om haar leden te ondersteunen heeft Bouwend Nederland de basistraining Personeel & Organisatie ontwikkeld: een reeks van reeks van vier workshops, gericht op deelnemers zonder P&O-achtergrond. In deze workshops maakt u kennis met een aantal (basis)onderdelen van personeelsbeleid: organisatie- en functiebeschrijvingen, werving en selectie, functioneren en beoordelen en uitstroom.

Voor- en najaar training in regio Randstad Zuid

Op dinsdag 28 maart start de voorjaarstraining in Bodegraven. De overige data zijn: 11 april, 25 april en 9 mei. Alle workshops beginnen om 9.00 uur en duren tot circa 13.00 uur(inclusief lunch).

Op woensdag 4 oktober start de najaarstraining in het Westland. De overige data zijn: 18 oktober, 1 november en 15 november.

Inschrijven en kosten

Inschrijven voor deze training kan door een  e-mail te sturen naar evenementen@bouwendnederland.nl Per training is er plek voor maximaal 12 deelnemers, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Exclusief voor leden van Bouwend Nederland is deze Basistraining Personeel & Organisatie te volgen voor €250,--. Dit bedrag is voor de vier workshops gezamenlijk, inclusief catering en handouts.

Leden van de afdeling Bouwend Rijnmond hebben via de afdeling een uitnodiging ontvangen om op kosten van de afdeling deel te nemen aan deze training op locatie Rijnmond-Bouw te Schiedam.


CAO, ARBEIDSVOORWAARDEN- EN VERHOUDINGEN MODERN PERSONEELSBELEID EN DUURZAME INZETBAARHEID ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN EN VEILIGHEID

Contactpersoon bij dit bericht

Yvonne Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken

Interessante publicaties

    Basistraining Personeel & Organisatie

    03 februari 2017

    In 2017 organiseert Bouwend Nederland een basistraining Personeel & Organisatie. Deze training bestaat uit vier workshops en is bedoeld voor (werknemers van) leden die taken hebben op het gebied van Personeel & Organisatie.

    Download