Bijeenkomst ZEN (Zeer Energiezuinige Nieuwbouw) – 7 maart Driebergen

Door Helen Visser , 21 februari 2017

Bijeenkomst ZEN (Zeer Energiezuinige Nieuwbouw) – 7 maart Driebergen

Bouwend Nederland, NEPROM, NVB en Aedes bereiden met het platform ZEN (Zeer Energiezuinige Nieuwbouw) de sector voor op de verplichting tot bijna energie neutrale bouw vanaf 2020. Deelnemers aan het platform bouwen woningen die al minimaal voldoen aan de energieprestatie-eisen per januari 2021. In de bijeenkomst wisselen we de nieuwste inzichten uit. Deelname staat open voor alle leden van Bouwend Nederland.

De bijeenkomst op 7 maart gaat in op de wettelijke eisen die vanaf januari 2021 gelden, de BENG-eisen (Bijna Energie Neutrale Gebouwen). Daarnaast is er aandacht voor gasloze nieuwbouw, ontwikkelingen en ervaringen rond de oplevertoets als kwaliteitsborging voor de bouw en het NOM-keur label van Stroomversnelling; nu nog voor renovatie, straks ook voor nieuwbouw. Verder komt het perspectief van de bewoner uitgebreid aan bod.

Praktische informatie
De bijeenkomst staat open voor alle leden van Bouwend Nederland, NEPROM, NVB en Aedes. Deelname is kosteloos. U ontvangt na aanmelding een bevestiging en een week voor aanvang een programma, deelnemerslijst en routebeschrijving. Locatie: Buitenplaats Sparrendaal, Hoofdstraat 89 Driebergen. Tel. 0343 206006.

U kunt zich hier aanmelden voor de Bijeenkomst ZEN 7 maart


ENERGIEZUINIGE NIEUWBOUW

Over de auteur

H. (Helen) Visser

Accountmanager