Hoe verder ná de verkiezingen?

Door Jolanda Maas , 17 maart 2017

Op de laatste avond van het verkiezingsreces (20 maart) blikt Bouwend Nederland in Den Haag vooruit: wat moet een nieuw kabinet doen voor bouw en infra? Waarmee kunnen bouw en infra aan de slag om Nederland sterker, mooier en duurzamer te maken? Daarom houden we een speciale bijeenkomst voor (kersverse) Tweede Kamerleden en beleidsmedewerkers van politieke partijen, stakeholders van relaties plus natuurlijk leden van Bouwend Nederland.

Met deze bijeenkomst sluiten we een bijzondere serie expertsessies af, met deskundigen op terreinen als infrastructuur, woningmarkt, duurzaamheid, werkgeverschap, lokaal investeren en transformeren.

Tijdens dit event informeert Bernard Wientjes ons over de laatste stand van zaken rond de Bouwagenda, die onder zijn leiding tot stand komt en bijna af is. We blikken vooruit op de betekenis ervan.

Wilt u de bijeenkomst bijwonen? Stuurt u dan een bericht naar defrel@pactbv.nl. U ontvangt daarna nadere informatie over tijd en locatie.

Lees ook de verslagen van de expertsessies over infrastructuur, woningmarkt, duurzaamheid, werkgeverschap, lokaal investeren en transformeren.Over de auteur

J. (Jolanda) Maas

Manager Communicatie