Clustervergadering afdelingen Utrecht en ’t Gooi d.d. 16 maart 2017

Door A.L. (Lenneke) Neef , 20 maart 2017

Clustervergadering afdelingen Utrecht en ’t Gooi d.d. 16 maart 2017

Op de KNVB Campus, gelegen in een mooie bosrijke omgeving bij Zeist, vond de eerste clustervergadering van het jaar plaatst voor de afdelingen uit Utrecht en ’t Gooi. Ruim 150 leden kwamen op deze zeer geslaagde bijeenkomst af.

Rob van Bekkum, voorzitter van afdeling Amersfoort, opende de bijeenkomst met een korte toelichting over het project BouwBazen Challenge dat de afdeling Amersfoort voor de tweede maal organiseert. In dit project mogen leerlingen van middelbare scholen en MBO’s in de regio Amersfoort een bouwidee voor hun eigen school of directe leefomgeving bedenken met het thema duurzaamheid. De school met het beste ontwerp wint € 5.000,- om het project ook daadwerkelijk uit te voeren.


De middag vervolgde met een inspirerend verhaal van topscheidsrecht en supermarkteigenaar Bjorn Kuipers, waarin hij met treffende voorbeelden een mooie link kon leggen tussen topsport en goed ondernemerschap. Op een groot scherm werden hoogtepunten uit zijn carrière getoond, maar ook de lastige momenten. Hieruit blijkt toch maar weer dat scheidsrechtertje spelen thuis vanaf de bank echt een stuk makkelijker is dan wanneer je daadwerkelijk op het veld staat en vaak in minder dan een seconde cruciale beslissingen moet nemen. Echte topsport!


Na de presentatie gingen de leden uiteen voor de afzonderlijke ledenvergaderingen en een korte rondleiding over het terrein van de KNVB Campus. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel en aansluitend goed smakend diner volgens de voedselfilosofie van de KNVB!Over de auteur

A.L. (Lenneke) Neef