Feiten en cijfers van Bouwend Nederland geheel vernieuwd!

Door Nathalie van Dalen , 20 april 2017

Feiten en cijfers van Bouwend Nederland geheel vernieuwd!

Bouwend Nederland biedt leden met BouwActueel al geruime tijd actuele informatie over bouwproductie, conjunctuur, bouwkosten, arbeidsmarkt en nog veel meer. Samen met het EIB hebben we deze omgeving geheel vernieuwd. Zo krijgt u nog beter in één oogopslag inzicht in relevante marktinformatie die u kunt gebruiken in uw bedrijfsvoering. Naast vele infographics is de regionale informatie beter ontsloten en bieden we een betere integratie met BouwActueel. Waar niet-leden uitsluitend de kerncijfers op hoofdlijnen kunnen inzien, krijgen leden van Bouwend Nederland kosteloos toegang tot alle detailinformatie, ook op regionaal niveau.

Direct  naar het vernieuwde Feiten en cijfers »

Waarom feiten en cijfers?

In een dynamische omgeving als de bouwsector is het van belang om op elk moment over actuele marktinformatie te kunnen beschikken. Om die reden is Bouwend Nederland samen met het EIB een aantal jaar geleden gestart met BouwActueel. Leden vinden zo alle belangrijke economische markt- en bedrijfsvoeringsinformatie bijeen op één centrale plek.

Speciaal voor leden

Op de site van Bouwend Nederland staan voor de login overzichtelijke schema’s met de belangrijkste gegevens in de bouw- en infrasector. Door te klikken op de onderwerpen uit de rubriek Feiten en cijfers krijgen leden achter de login kosteloos toegang tot uitgebreid cijfermateriaal uit BouwActueel van EIB. Naast marktinformatie kunnen leden hun bedrijfsprestaties vergelijken voor algemene kosten, bedrijfseconomische resultaten en arbeidsgerelateerde onderwerpen zoals ziekteverzuim. Maandelijks wordt informatie op BouwActueel vernieuwd.

Bekijk het vernieuwde Feiten en cijfers »


ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE