15 juni 2017 in Ruinen: Cursus Zeer energiezuinig bouwen - kom ook!

Door V. (Valerie) Kort , 31 mei 2017

15 juni 2017 in Ruinen: Cursus Zeer energiezuinig bouwen - kom ook!

Meld u aan! 15 juni 2017 wordt de succesvolle cursus ‘Zeer energiezuinig bouwen’ gegeven, bij Bouwmensen in Ruinen. In andere regio’s zit de cursus vol en wordt met zeer hoge rapportcijfers beoordeeld door de leden. Voor de cursus in regio noord zijn nog plekken beschikbaar. Kortom: pak uw kans en stoom uw bedrijf ook klaar op gebied van Zeer Energiezuinig Bouwen.

Waarom meedoen?

Per 1 januari 2021 is (bijna) Energieneutraal Bouwen de standaard waaraan ook de Nederlandse bouwpraktijk moet voldoen. Je als bouwbedrijf tijdig op de ontwikkelingen voorbereiden is noodzakelijk om straks in staat te zijn de wettelijke verplichte kwaliteit te realiseren. Op dit moment kun je je met zeer energiezuinig bouwen onderscheiden in de markt. Belangrijk uitgangspunt is het PassiefBouwen-principe: eerst zorgen dat de energievraag van het gebouw minimaal is en vervolgens kiezen voor optimale voorzieningen voor een goed binnenklimaat en comfort.

Doel van deze cursus is je als bouwbedrijf tijdig op de ontwikkelingen voor te bereiden om straks in staat te zijn de wettelijke verplichte kwaliteit te realiseren. Kijk voor alle info en om aan te melden op: www.bouwendnederland.nl/academy/overige-cursussen/zeer-energiezuinig-bouwen »


DUURZAAMHEID ENERGIEZUINIGE NIEUWBOUW

Over de auteur

V. (Valerie) Kort