JBN Regio Oost: Studiereis Kopenhagen 2 t/m 4 november 2017

Door Redactie, 13 juni 2017

JBN Regio Oost: Studiereis Kopenhagen 2 t/m 4 november 2017

Kopenhagen is de bestemming van de eerstvolgende studiereis van de leden van Jong Bouwend Nederland Regio Oost. Deze gaat plaatsvinden van 2 t/m 4 november 2017. Laat zo snel mogelijk weten of je meegaat en meld je vóór 16 juni aan!

Informatie over de reis:
We vliegen donderdagochtend 2 november bijtijds naar Kopenhagen. Daar hebben we een gevarieerd programma met onder andere een bezoek aan het grote metroproject aan de nieuwe cityring. We verblijven in een hotel in het centrum van Kopenhagen.
Zaterdag na de middag vliegen we weer terug, zodat je het eind van de middag/begin van de avond weer in huis bent.

Wij denken dat de bestemming en het programma alle reden is om met een grote groep deel te nemen aan deze unieke reis!

Informatie over de kosten:
Je betaalt voor deze reis een eigen bijdrage van €150 per persoon. Mocht je willen annuleren, dan kan dat. Annuleringskosten zijn voor eigen rekening en worden hoger naarmate het korter voor de reis is.

Meer informatie en aanmelden:
Als je meer informatie wilt over de reis, neem dan even contact op met Charlotte Slotman (charlotteslotman@hetnet.nl).

In verband met de boeking van vliegtuig en hotel moet je je voor 16 juni aanmelden! Je kunt een email sturen aan evenementen@bouwendnederland.nl . Alle leden van Jong Bouwend Nederland Regio Oost hebben een uitnodiging gehad. Je kunt je ook aanmelden via de aanmeldlink in de uitnodiging. Mail dan gelijk ook even een scan van je paspoort of ID naar Wendy Velthuis (voorheen Wendy van Hierden) van het regiokantoor in Apeldoorn (w.velthuis@bouwendnederland.nl ). Dan kunnen de voorlopige reserveringen worden omgezet in definitieve boekingen.