Save the date! Netwerkbijeenkomst Samen Slimmer, 27 september 2017

Door R. (Ruben) Heezen , 14 juni 2017

Op woensdag 27 september 2017 vindt alweer voor de vierde keer de netwerkbijeenkomst ‘Samen Slimmer’ plaats in het AFAS-stadion in Alkmaar. Een initiatief van drinkwaterbedrijf PWN, de provincie Noord-Holland, Bouwend Nederland en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK). Zij presenteren opnieuw een inspirerend programma waarbij actuele thema’s als klimaatadaptatie, kwaliteitsborging, riolering, energietransitie, big data en verduurzaming aan bod komen. Mét voorzitter van de Taskforce Bouwagenda, Bernard Wientjes! Daarnaast is er uiteraard ruimte om te netwerken.

Wat? Samen Slimmer 2017
Wanneer? Woensdag 27 september 2017
Hoe laat? 11.30-17.00 uur (aansluitend netwerkborrel)
Waar? AFAS Stadion, Stadionweg 1, 1812 AZ Alkmaar

Op de bijeenkomst komen partijen bij elkaar die actief zijn in de fysieke leefomgeving. Van overheden, netbeheerders en woningcorporaties tot beheerders van de openbare ruimte, bouw- en infrabedrijven, installateurs, architecten en ingenieursbureaus. De organisatoren nodigen iedereen uit om actuele vraagstukken op het gebied van (drink)water-, grond-, weg-, woning- en utiliteitsbouw slimmer met elkaar op te pakken. Dus zorg dat je erbij bent en hou die datum vrij.

Programma

11.30-12.30 uur: inloop & lunch
12.45-13.00 uur: welkom
13.15-17.00 uur: workshops, kennis- en inspiratiesessies, marktplein met diverse themakramen
Vanaf 17.00 uur: netwerkborrel

Bekijk hier een impressie van de netwerkbijeenkomst van vorig jaar:
https://www.youtube.com/watch?v=uMTR9zawMWc

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ruben Heezen, adviseur Markt en Overheid, Bouwend Nederland Regio Randstad Noord: r.heezen@bouwendnederland.nlOver de auteur

R. (Ruben) Heezen