Zomerborrel Jong Bouwend Nederland Regio Oost met Fries Heinis

Door Redactie, 15 juni 2017

Zomerborrel Jong Bouwend Nederland Regio Oost met Fries Heinis

Eerst een interactieve discussie met Fries Heinis over een aantal actuele onderwerpen en daarna een uitgebreide barbecue, met de huidige én met oud-JBN-ers. Dat was het idee voor de zomerborrel 2017 en dat is gelukt. De zomer kan beginnen!

Natuurlijk werd gesproken over een aantal hot topics in de bouw- en infrasector. Zzp-ers, cao, oneerlijke concurrentie, betaaltermijnen en de marktvisie. Wat vinden de JBN-ers, waar lopen ze tegenaan, waar staat Bouwend Nederland en wat doet Bouwend Nederland. Voor iedereen die meer wil weten over de marktvisie: de korte versie van de marktvisie en de leidende principes kun je downloaden op www.marktvisie.nu/downloads/ .

Ook is gesproken over de positie die Jong Bouwend Nederland binnen Bouwend Nederland inneemt. Eén van de oud-JBN-ers formuleerde het als volgt: “Jong Bouwend Nederland is een veilige plek om het over je toekomst te hebben en om een persoonlijk netwerk op te bouwen. Daar heb je, ook zakelijk, nog jaren plezier van”.

Fries Heinis benadrukte het belang van Jong Bouwend Nederland voor de vereniging en nodigde de JBN-ers uit om vooral de spreekwoordelijke luis in de pels te zijn.

Jong Bouwend Nederland Regio Oost zoekt trouwens nieuwe bestuursleden. Dus als je zin hebt om de invloed van jonge (infra)bouwers te mobiliseren, neem dan contact op met de huidige voorzitter van JBN Regio Oost, Guido van Tongeren, (06) 18 19 43 32. De profielschets staat op de website van Regio Oost. Als je snel bent, kun je in november ook nog mee met de studiereis naar Kopenhagen!Contactpersoon bij dit bericht