27 september: Netwerkbijeenkomst Zelfregulering Gezond en Veilig Werken

Door Charles Verheyen , 02 augustus 2017

27 september: Netwerkbijeenkomst Zelfregulering Gezond en Veilig Werken

Op 27 september a.s. organiseert het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een netwerkbijeenkomst in het kader van het programma Zelfregulering Gezond en Veilig Werken.
Ook Bouwend Nederland zal hieraan een actieve bijdrage leveren. Zo zullen de door Bouwend Nederland ontwikkelde brochures over de aangescherpte Bouwprocesbepalingen (klik hier) met de deelnemers worden besproken.

Veel branches en bedrijven zijn actief aan de slag met het zelf organiseren van gezond en veilig werken.
Het programma Zelfregulering Gezond en Veilig Werken van het ministerie van SZW heeft branches en bedrijven hierbij actief ondersteund. Door het organiseren van themabijeenkomsten, het initiƫren van innovatieve pilotprojecten en het gezamenlijk ontwikkelen van instrumenten waarmee bedrijven aan de slag kunnen. Op 27 september 2017 presenteren branches, bedrijven en programma de ervaringen, geleerde lessen en ontwikkelde instrumenten voor het zelf organiseren van gezond en veilig werken in de Broodfabriek in Rijswijk. Deze bijeenkomst markeert ook het einde van ondersteuning van branches en bedrijven door het programmabureau Zelfregulering.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan hier.


WETGEVING VEILIGHEID EN GEZONDHEID IN DE ONTWERPFASE CONSTRUCTIEVE VEILIGHEID BEVORDEREN KETENSAMENWERKING

Over de auteur

Charles Verheyen

Beleidsadviseur Veiligheid en arbeidsomstandigheden