Verbeter uw bedrijfsvoering met cursussen van BNL Academy

Door Joost Fijneman , 16 augustus 2017

Verbeter uw bedrijfsvoering met cursussen van BNL Academy

Wist u dat Bouwend Nederland leden en niet-leden uitstekende opleidingsmogelijkheden biedt? BNL Academy organiseert cursussen en workshops die helpen bij úw bedrijfsvoering en persoonlijke ontwikkeling. Steeds aansluitend bij de actualiteit, heel praktijkgericht en gegevens door specialisten uit de bouw en infra. Van omgaan met zzp’ers tot ketenaansprakelijkheid en van BREEAM-nl tot energiezuinig bouwen, en veelal in één dag. Op locaties in heel Nederland, of bij u op kantoor. Maak vandaag nog kennis met ons!

Een greep uit ons cursusaanbod.

Aan de slag met…ketenaansprakelijkheid in de bouw (WKa)

Wil je in de toekomst gevrijwaard zijn voor aansprakelijkheid voor loonbelasting, sociale premies en (soms) btw? Dan is alleen een bedrag op de g-rekening storten is niet voldoende. Je moet immers ook voldoen aan de regels voor vrijwarend storten. Alleen dan ben je er zeker van dat je achteraf niet meer aansprakelijk gesteld wordt voor de Wet Ketenaansprakelijkheid (Wka). In deze dagcursus krijg je concrete handvatten rondom de wet- en regelgeving en het werken met personeel.

Meer informatie over deze cursus of direct inschrijven »

Aan de slag met...zzp'ers

Deze cursus helpt je te begrijpen wat een zzp’er is en op welke manieren 'veilig' werken (in het belang van zowel de opdrachtgever als opdrachtnemer) met zzp’ers mogelijk is. Aan bod komen vragen als: Wanneer is er sprake van een echte ZZP’er en wanneer niet? Is een zzp’er een (onder)aannemer? Wat is het verschil tussen een (fictief) dienstverband en een onderaannemer? En hoe kan ik op een juiste manier blijven werken met zzp’ers?

Meer informatie over deze cursus of direct inschrijven »


ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE

Over de auteur

J. (Joost) Fijneman

Hoofd Bouwend Nederland Advies en plaatsvervangend directeur Bedrijfsvoering & Dienstverlening