Gezellige Netwerkborrel JBN Kern Zuid-Holland

Door Yvonne Hiddink , 04 september 2017

Gezellige Netwerkborrel JBN Kern Zuid-Holland

De JBN Kern Zuid-Holland is eind 2016 opgeheven, maar het verenigingsgevoel leeft voort. Dit bleek tijdens de goed bezochte BBQ voor oud leden. Op een mooie nazomeravond kwamen een kleine veertig oudere jongeren bijeen in Warmond. Voor velen was het heel wat jaartjes geleden dat ze elkaar gezien hadden, maar al snel voelde het als vanouds. Jeroen Schiereck, de laatste voorzitter van de JBN Kern Zuid-Holland, riep op tot een hernieuwde kennismaking met Bouwend Nederland.

Jeroen Schiereck legt aan de aanwezigen uit, dat bij het opheffen van de JBN Kern Zuid-Holland, het verenigingsgeld in beheer is gegeven bij Bouwend Nederland regio Randstad Zuid. De komende jaren worden hiervan activiteiten georganiseerd speciaal voor de oud leden van de kern.  Met de achterliggende gedachte, dat de oud leden binding houden met Bouwend Nederland en de overstap naar de verschillende afdelingen makkelijker wordt. De afdelingen bieden jaarlijks een activiteiten programma aan en hiermee dus ook een plek om elkaar te ontmoeten. 

Terug naar de BBQ, dit was een doorslaand succes en wordt in 2018 herhaald. De laatste donderdag van augustus wordt de vaste datum dat de oud leden van de JBN Kern Zuid-Holland bij elkaar komen. Noteer 30 augustus 2018 dus vast!Over de auteur

Y. (Yvonne) Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken