Bouwkunde Bedrijvendagen TU/e mag dit jaar rekenen op een recordaantal deelnemers

Door Karin Oomen , 11 september 2017

Bouwkunde Bedrijvendagen TU/e mag dit jaar rekenen op een recordaantal deelnemers

Bouwkunde Bedrijvendagen is een jaarlijks terugkerend evenement dat georganiseerd wordt door bouwkundestudenten van de Technische Universiteit Eindhoven en vindt plaats op diezelfde universiteit. Tijdens dit evenement kunt u op directe en informele wijze kennis maken met zowel bachelor- als masterstudenten. Ruim 40 bedrijven nemen dit jaar deel aan het evenement, een recordaantal! Deelnemers kunnen gebruik maken van de Bouwend Nederland bedrijvenlunch.

Het evenement kenmerkt zich door haar laagdrempeligheid, informele karakter en diversiteit. Daarnaast vertegenwoordigen de TU/e studenten een breed scala aan masterrichtingen variërend van architectuur en bouwtechniek tot vastgoed en bouwfysica.

De Bouwkunde Bedrijvendagen biedt u als bedrijf de uitgelezen kans om jong en hoogopgeleid personeel te werven. Het evenement bestaat uit meerdere onderdelen:

•Ga interactief met studenten aan de slag op een door u gekozen onderwerp of cases en leer hen uw bedrijf  kennen tijdens de workshops.
•U kunt 1-op-1 in gesprek gaan met door u geselecteerde studenten tijdens de gespreksrondes.
•Profileer uw bedrijf aan alle studenten op de universiteit en creëer nieuwe netwerken tijdens de bedrijvenmarkt.

U kunt zich voor dit jaar niet meer aanmelden, maar u kunt gerust eens een kijkje komen nemen om sfeer te proeven. Indien u hierin interesse heeft, laat het ons dan weten via k.oomen@bouwendnederland.nl of 06-53831706.ONDERWIJS EN OPLEIDING INSTROOMCAMPAGNE INSTROOM

Over de auteur

C.C.J.M. (Karin) Oomen

Adviseur Onderwijs & Arbeidsmarkt