Building G100 Event op 5 oktober in Nieuwegein

Door Redactie, 12 september 2017

Building G100 Event op 5 oktober in Nieuwegein

Op 5 oktober as vindt van 10.00 tot 18.00 in de Woonindustrie Nieuwegein “Building G100 Event” plaats. Dit is hét tweejaarlijkse event over gebouwautomatisering en smart buildings, waarbij de eindgebruiker centraal staat. Meer dan 40 partners/exposanten tonen hier hun innovaties op het gebied van gebouwautomatisering en -managementsystemen. Bezoekers stellen zelf hun programma samen en hebben de keuze uit meer dan 25 lezingen.

Concept

Het unieke concept is bedacht dóór eindgebruikers en is bestemd vóór eindgebruikers. Alles draait erom dat zij antwoord krijgen op al hun vragen over het GBS. Zo vinden alle presentaties plaats in een hele kleine setting (max. 10 personen) om de interactie tussen vraag en aanbod te stimuleren.

Thema

Het centrale thema voor Building G100 Event 2017 is “het GBS van morgen – de weg naar functionaliteit en flexibiliteit”. Bezoekers krijgen hier te horen hoe de toekomst van gebouwautomatisering eruit ziet, waar ze rekening mee moeten houden en waar fabrikanten/leveranciers mee bezig zijn.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Big Data (Data omzetten naar bruikbare info voor rapportages)
  • Energiemanagement (Integratie van energiemonitoring en duurzaamheidsaspecten die met het GBS te beheren zijn)
  • Systeemintegratie (Open en leveranciersonafhankelijk)
  • Smart Buildings (Technologische ontwikkelingen – IoT, veiligheid)
  • Beheer / regieorganisatie – Bekijken het interview met Floor van der Feltz

Programma

Op 5 oktober zijn er ruim 25 presentaties. Voor ieders wat wils. Op onze website staat het gehele programma. Bezoekers stellen zelf hun programma samen, hoeven zich vooraf niet aan te melden voor een presentatie en kunnen bij alle sessies aanschuiven.

Meer weten of aanmelden? Kijk op de website van Building G100 »Contactpersoon bij dit bericht

Helen Visser

Programmamanager Duurzaamheid