Meewerkend Partneroverleg afdelingen Utrecht en ’t Gooi dd 11 september

Door A.L. (Lenneke) Neef , 12 september 2017

Op 11 september jl. vond er weer een Meewerkend Partner overleg van de Bouwend Nederland afdelingen in Utrecht en ’t Gooi plaats op de locatie Bouwmensen in Bussum.

Tijdens het overleg zijn diverse onderwerpen besproken, zoals de wijzigingen in de arbo-wetgeving, privacywetgeving, instroomcampagne van Bouwend Nederland en natuurlijk konden ook de laatste ontwikkelingen rondom de cao onderhandelingen niet ontbreken.

Theo Scholte van Bouwend Nederland heeft de bijeenkomst afgesloten met een leerzame presentatie over Social Media, en hoe je dit als bedrijf handig in kan zetten voor je bedrijf. Door de deelnemers werd de presentatie ervaren als een nuttige reminder om goed over het gebruik van Social Media binnen het bedrijf na te denken, en vooral mee aan de slag te gaan! Juist gebruik van Social Media kan veel opleveren voor je bedrijf.

Minimaal tweemaal per jaar komen de meewerkend partners vanuit de verschillende afdelingen in Utrecht en ’t Gooi samen om in een informele sfeer actuele onderwerpen te bespreken. De onderwerpen die aan bod komen hebben veelal te maken met bedrijfsvoering (personeelszaken, administratie, inkoop), maar er is ook voldoende gelegenheid om andere thema’s aan te snijden.

Voor meer informatie over het Meewerkend Partneroverleg kunt u contact opnemen met Lenneke Neef, adviseur Sociale Zaken RRN, tel. 020 – 57 56 700 of e-mail: L.Neef@bouwendnederland.nlOver de auteur

A.L. (Lenneke) Neef