Doet jouw bedrijf ook mee aan de Nacht van de Nacht?

Door Redactie, 12 september 2017

Doet jouw bedrijf ook mee aan de Nacht van de Nacht?

Graag informeren wij u over het volgende duurzame initiatief. Op 28 oktober 2017 organiseert Natuur en Milieu Overijssel voor de 13e keer de landelijke Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht gaat over de schoonheid van de nachtelijke sterrenhemel en het besparen van energie. Het is elk jaar opnieuw een geweldige publiekstrekker die 45-duizend mensen op de been brengt en waaraan bijna 200 gemeenten en bedrijven hun medewerking verlenen.

Meld je bedrijf of organisatie nu aan
Bedrijven kunnen tijdens de Nacht van de Nacht hun reclameverlichting en aanlichting van hun gebouw doven en de Nacht van de Nacht gebruiken als stap naar duurzamer verlichten. Daarvoor hebben we voor bedrijven Aanbevelingen voor duurzaam verlichten gepubliceerd www.nachtvandenacht.nl/bedrijven/ Neem die aanbevelingen eens door en kijk hoe uw bedrijf daarmee de CO2 uitstoot kan verminderen. Ook kleine bedrijven kunnen verlichting doven van bijvoorbeeld hun etalages.

Doet u mee aan de Nacht van de Nacht?
Aanmelden kan heel eenvoudig via de website www.nachtvandenacht.nl/licht-uit-bij/
In oktober organiseren we verschillende persmomenten om het belang van duurzaam verlichten door bedrijven voor het voetlicht te brengen. Ambassadeurs van de Nacht van de Nacht, waaronder Andre Kuipers en Anita Witzier, roepen bedrijven in radio- en tv spots en via social media op om mee te doen.

Meer informatie?
Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Loet van der Heijden, heijden@natuurenmilieuoverijssel.nl (038) 425 09 78. Op www.nachtvandenacht.nl vindt u meer achtergrondinformatie.


DUURZAAMHEID

Contactpersoon bij dit bericht