Aanmelden voor de Asfaltdag 2017 vanaf nu mogelijk!

Door Ron Wesseling , 16 oktober 2017

Aanmelden voor de Asfaltdag 2017 vanaf nu mogelijk!

12 december organiseert de Vakgroep Bitumineuze Werken van Bouwend Nederland voor de 12e keer de Asfaltdag. De Asfaltdag is het jaarlijkse ontmoetingspunt voor iedereen die betrokken is bij de wereld van het asfalt. Of je nu opdrachtgever, opdrachtnemer, toeleverancier of op een andere manier betrokken bent bij asfalt, deelname aan de Asfaltdag betekent “dat je er weer bij bent als het over asfalt gaat”.

Genoeg redenen om 12 december naar Amersfoort te komen. Naast een uitgebreide expositie van tientallen bedrijven met de nieuwste ontwikkelingen uit de branche is er een zeer gevarieerd sprekersaanbod. Daarmee biedt de Asfaltdag de beste mogelijkheid om kennis op te doen én inzichten met anderen te delen.

Dagvoorzitter Wendy Kooijman opent het congres om 10.00 uur met de aankondiging van Jan de Boer, directeur van KWS Infra BV en voorzitter van de Vakgroep Bitumineuze Werken van Bouwend Nederland. Jan de Boer gaat in zijn presentatie in op recente ontwikkelingen in de asfaltbranche. De Asfaltimpuls zal hierin een rode draad zijn. Een draad die verder wordt opgepakt in het ochtend programma. Na een toelichting op de Asfaltimpuls door Edwin Griffioen, voorzitter van de Asfaltimpuls stuurgroep en directeur techniek PPO bij Rijkswaterstaat, zal er in de vorm van paneldiscussie tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers worden ingegaan op de implicaties van de Asfaltimpuls: Wat gaat de BV Nederland hiervan merken?

Na de lunch zijn er 2 blokken. Het eerste blok borduurt voort op het ochtendprogramma. In dit blok zal er onder andere worden ingegaan op duurzaamheid in contracten door Rijkswaterstaat en zal Renault Nederland een inkijkje geven in de ontwikkeling van smart mobility vanuit het perspectief van de autofabrikant.

Het tweede blok gaat onder andere in op een aantal initiatieven van de Vakgroep Bitumineuze Werken: Het Asfalt kwaliteitsloket door Ronald van Hulst, directeur BAM Infra en de Virtuele Asfaltcentrale. Beide initiatieven staan op het punt “live” te gaan. Na afloop van de presentaties weet u wat ze voor u kunnen betekenen.

Rond de klok van 15.30 uur wordt het congres afgesloten met een netwerkborrel en is er de gelegenheid om de nieuwste ontwikkelingen met de exposanten te bespreken. In de expositieruimtes is er vanaf 9.00 uur ’s ochtends gedurende de gehele dag de mogelijkheid om elkaar in een prettige sfeer te ontmoeten en van gedachten te wisselen over de informatie van de sprekers, nieuws van de exposanten en andere ontwikkelingen uit de asfaltbranche. De kosten voor deelname bedragen inclusief koffie, thee, lunch en deelname aan de netwerkborrel €165,- excl. BTW per persoon.

De lijst met exposanten is opgenomen op www.asfaltdag.nl

Direct aanmelden? Klik hier »

Meer informatie over het programma en de sprekers? Klik hier »


INFRAMARKT

Over de auteur

R.J.S. (Ron) Wesseling

Manager Vakgroep Bitumineuze Werken