Bouwbedrijf van den Hengel B.V. Leerbedrijf van het jaar van ROC Midden Nederland

Door Jan Overtoom , 23 oktober 2017

Bouwbedrijf van den Hengel B.V. Leerbedrijf van het jaar van ROC Midden Nederland

Op donderdag 12 oktober is Bouwbedrijf van den Hengel BV uit Soest verkozen tot het leerbedrijf van het jaar van ROC Midden Nederland.

Dit gebeurde tijdens de officiƫle opening van de campus van ROC Midden Nederland in Amersfoort. Het bedrijf ontving de prijs uit handen van wethouder Bertien Houwing en lid College van Bestuur van ROC Midden Nederland Kees Rutten. Bouwbedrijf van den Hengel is een leerbedrijf van het Bouw & Interieur College.

Een goede samenwerking is alles
Op het podium hoorde Wilco Heil dat zijn bedrijf leerbedrijf van het jaar is geworden. Uiteraard was hij erg vereerd met de prijs. Speciale dank ging uit naar de stagebegeleider van het Bouw & Interieur College: Marcel de Bruijn voor al zijn energie en inzet: "Ik gun het Marcel ook van harte, als de samenwerking niet goed is, dan hebben de mensen toch een mindere tijd op hun stage. Die goede samenwerking komt voor een groot deel door onze contacten met Marcel".
De bouw is weer aan het opkomen en de opleiding Bouwkunde van het Bouw & Interieur College sluit daar goed bij aan. Een beloning voor een bouwbedrijf waar zij intensief mee samenwerken is dan ook een mooie kers op de taart.

Hard werken wordt beloond
Wilco roemde de studenten van het Bouw & Interieur College om hun zelfstandigheid. Hij werkt veel met studenten van het bouw & Interieur College en had zelfs twee oud-studenten mee die nu bij het bedrijf in dienst zijn. Sidney Vos en Mitchel Thiell starten ooit als stagiair en werken nu met veel plezier in het bouwbedrijf. "Als je je inzet voor dit bedrijf, doen ze veel voor je terug" aldus Sidney. Mitchel is vooral erg blij met de veelzijdigheid van het bedrijf, hij kan elke dag de dingen doen die hij leuk vindt.

Verkiezing van Leerbedrijf van het jaar
ROC Midden Nederland heeft dit jaar voor het eerst het leerbedrijf van het jaar gekozen. We werken intensief samen met leerbedrijven aan actueel en relevant onderwijs en de ontwikkeling van studenten. ROC Midden Nederland is trots op de samenwerking en de betrokkenheid van de leerbedrijven. Die trots laten we blijken met de verkiezing van het leerbedrijf.Over de auteur

Jan Overtoom

Regiomanager Randstad Noord van Bouwend Nederland