Stimuleer jong talent

Door Yvonne Hiddink , 23 oktober 2017

Stimuleer jong talent

Jong Bouwend Nederland biedt u de kans om uw jonge talenten te stimuleren. Zij krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan een netwerk van leeftijdgenoten.

Jong Bouwend Nederland (JBN) is een platform voor jongeren werkzaam op (aankomend) management niveau binnen de bouw- en infrasector. Op 22 november a.s. gaan zij op excursie naar bedrijventerrein Schuinesloot van Henny van der Most. Hier krijgen zij een rondleiding door Van der Most zelf en vertelt hij zijn levensverhaal. Ongetwijfeld een boeiend verhaal en inspirerend voor het jonge talent binnen uw organisatie.

Het JBN bestuur nodigt jongeren uit deel te nemen aan deze excursie, zodat zij kennis kunnen maken met het jongeren platform van Bouwend Nederland.

Kent u iemand die mee wil doen? Neem contact op met Yvonne Hiddink, secretaris JBN (06 10926451 of y.hiddink@bouwendnederland.nl).

Geef uw talentvolle medewerker de ruimte om zichzelf verder te ontwikkelen. Niet alleen binnen uw organisatie, maar ook sector breed met leeftijd- en vakgenoten. Jongeren zijn belangrijk voor uw organisatie, voor Bouwend Nederland en de bouw- en infra sector.Over de auteur

Y. (Yvonne) Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken