Save the Date; 29 november workshop 'meer omzet met minder energie'

Door Hessel Heins-Wunderle , 24 oktober 2017

Save the Date; 29 november workshop 'meer omzet met minder energie'

Wilt u ook uw nieuwe en bestaande klanten helpen bij verduurzaming van hun woningen?  Wilt u ze ontzorgen, ze helpen in stappen naar Nul-op-de-Meter te komen en inspelen op voorlichting door de regio? Kom dan op 29 november naar de workshop 'meer omzet met minder energie'.

Speciaal voor MKB-ondernemers uit de bouwkolom gevestigd in de negen gemeenten in stadsgewest Haaglanden organiseert Bouwend Nederland samen met Uneto-VNI op 29 november een praktische workshop met tips en handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

Omdat niet iedere ondernemer (volledig) wegwijs is in deze markt, maar er wel een hele wereld te winnen is, brengen wij woensdag 29 november marktkennis en initiatieven bij elkaar.

Tijdens deze bijeenkomst leert u de basisbeginselen van zo energiezuinig mogelijk (ver)bouwen. Bij deze praktische workshop staat centraal hoe u marktkansen kunt benutten in uw regio. Collega-ondernemers met een specialisme in deze markt vertellen hoe zij het hebben aangepakt en daarnaast krijgt u een overzicht van acties in stadsgewest Haaglanden gericht op energie besparen.

Samenwerken

Samenwerking in dit soort projecten is van groot belang. De deelnemers aan deze workshop komen dan ook uit de hele bouwkolom. De workshop eindigt met de belangrijke vraag ‘Met wie gaat u morgen meer omzet behalen met minder energie?’ Dit kan zijn met een bestaande samenwerkingspartner, die met u is meegekomen, of met een nieuwe partner uit de bouwkolom die u ontmoet tijdens deze workshop.

Doel

Doel van deze workshop is om u alert te maken op de diverse regelingen en subsidies waarvan u gebruik kunt maken, waar u hiervoor moet zijn en hoe u de samenwerking met installateurs en andere partijen organiseert om een integrale aanpak te kunnen bieden. Tijdens de bijeenkomst hoort u ook hoe u zich als Duurzame Aanbieder in de markt kunt onderscheiden.

Locatie

Uneto-VNI, Bredewater 20 Zoetermeer

Aanmelden en informatie:

Binnenkort volgt meer informatie over het programma. Het aantal deelnemers is beperkt, aanmelden kan echter nu al via h.heins@bouwendnederland.nl


DUURZAAMHEID ENERGIEZUINIGE BESTAANDE BOUW

Over de auteur

H.J. (Hessel) Heins-Wunderle

Adviseur Bouwmarkt & Overheid