Cocktail van mobiliteit, verkeer & innovatie op 14 november

Door Yvonne van Zijl , 25 oktober 2017

Cocktail van mobiliteit, verkeer & innovatie op 14 november

De management trainingen van Jong Bouwend Nederland zijn altijd de moeite waard maar de aflevering van 14 november aanstaande wil je zéker niet missen. Een topspreker over mobiliteit en verkeer én kansen pakken met innovatie zijn de ingrediënten voor een fascinerende middag en avond.

Carlo van de Weijer is Global Expert ITS van TomTom en een veelgevraagde spreker vanwege zijn originele en inspirerende blik in de toekomst. In zijn presentatie gaat hij in op zijn ervaringen om disruptieve innovaties echt in de praktijk te brengen en hoe een organisatie zich staande houdt in uitdagende tijden. Voor Jong Bouwend Nederland legt hij de link tussen mobiliteit, verkeer en de bouwsector.

Innovatie vinden we allemaal belangrijk, maar bij toepassing in de praktijk stuiten we op uitdagingen als het gaat om vertaling naar omzet, samenwerking en informatiebehoeften. De bouwinnovatiegame laat je ervaren wat de dilemma’s zijn van innoveren en hoe je daarmee om kunt gaan.

Programma

  • 15.30 uur: ontvangst op Kasteel Maurick
  • 16.00 tot 18.00 uur: bouwinnovatiegame
  • 18:00 uur: aan tafel! samen met Jan Kets (bouwinnovatiegame)
  • 19:30 uur: plenaire sessie met Carlo van de Weijer
  • 21:00 uur: afsluiting met een borreltje

Over Carlo van de Weijer
Carlo van de Weijer studeerde in 1990 aan de TU/e af als werktuigbouwkundig ingenieur en is gepromoveerd aan de TU in Graz. Voor zijn huidige baan bij Tomtom, werkte hij bij TNO en Siemens. Carlo van de Weijer is verder verbonden aan de TU/e als directeur van het strategisch onderzoeksgebied “Smart Mobility”. Carlo is commissaris bij enkele high-tech bedrijven en daarnaast een bevlogen en enthousiast spreker.

Over de bouwinnovatiegame
Kansen pakken met innovatie is niet alleen slim denken, maar ook ervaren wat werkt en wat niet. Wil je ervaren hoe je de balans zoekt tussen investeren in innovatie én je omzet realiseren? Of hoe innovatie je helpt uw concurrentiekracht te versterken? En hoe het vinden van goede partners je daarbij helpt? Speel dan mee in deze real life innovatie game.

Locatie en aanmelden

Deze JBN-bijeenkomst vindt plaats bij Kasteel Maurick, aan de Maurick 3 te Vught. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door te klikken op de link bovenaan in deze e-mail. Leden van Jong Bouwend Nederland regio Zuid hebben per e-mail een uitnodiging ontvangen met aanmeldmogelijkheid.

Meer weten over deze bijeenkomst en/of Jong Bouwend Nederland? Neem dan contact op met Yvonne van Zijl, regio Zuid, via 013 5350510 of y.vanzijl@bouwendnederland.nl


ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE

Over de auteur

Y. (Yvonne) van Zijl

Beleidsmedewerker