Bestuur afdeling Limburg stelt zich voor: Ron Wijen

Door Hanneke van Eijndhoven , 26 oktober 2017

Na de fusie zijn ook 3 besturen gefuseerd tot één bestuur. Om deze bestuursleden beter te leren kennen, stellen wij ze graag aan u voor.


Helaas stond er een onjuiste link in de nieuwsbrief:
KLIK HIER VOOR HET VERHAAL VAN JOHN KREUGEL!

Ron Wijen - Bouwbedrijf Teng Wijen

Vorig jaar ben ik als actief lid van de afdeling midden Limburg toegetreden tot het bestuur van Bouwend Nederland afdeling Limburg. Ik vind het belangrijk dat binnen het bestuur een goede afspiegeling is van de leden die we uiteindelijk vertegenwoordigen. Als jongste deelnemer in het bestuur heb ik de mogelijkheid om mijn ideeën en gedachtes actief naar voren te brengen. Hiermee hebben we als bestuur een goede mix van vernieuwing en jarenlange bestuurlijke ervaring en het is erg prettig om op deze manier gezamenlijk de Limburge afdeling een gezicht te geven.

________________________________________________________________________________

Bouwbedrijf Teng Wijen is een familie bedrijf dat in 1986 door mijn ouders is opgericht. Gevestigd als aannemer in Nederweert zijn wij als regionaal actief bedrijf doorgegroeid naar provinciaal opererend bedrijf. Na het afronden van mijn opleiding ben ik binnen het bedrijf gestart in de uitvoering en werkvoorbereiding en in 2007 heb ik de scepter van mijn ouders overgenomen. Inmiddels zijn we actief in zowel Nederland als België en bestrijken een werkgebied van ruim 1,5 uur rondom Nederweert. Met een enthousiast team van medewerkers houden wij ons bezig met woningbouw, renovatie en utiliteitsbouw.

We zijn van oudsher altijd al breed georiënteerd geweest en dat is één van de redenen dat we de crisisjaren door zijn gekomen. We vinden het heel belangrijk om een goed spreiding te hebben in activiteiten en opdrachtgevers. In de woningbouw zijn wij vooral sterk in de wat complexere woningbouw en kleinere series. We vinden onze opdrachtgevers hier in zowel particulieren als ontwikkelaars. Renovaties vinden plaats van grootschalig onderhoud en het restylen van gebouwen tot de aan- en verbouw van woningen.

De afgelopen 10 jaar heeft ons bedrijf zich veel bezig gehouden met het bouwen en verbouwen voor verschillende retailers. Dit is vanwege de korte bouwtijden van de projecten een unieke tak van sport waar we inmiddels het merendeel van onze omzet halen.

We vinden het erg belangrijk om ons als betrouwbare bouwpartner te profileren. Hierbij zoeken we graag de samenwerking met andere bedrijven op om kennis en expertise te delen. Dagelijks zijn wij bezig met innovatie en lange termijn visie. De bouw heeft namelijk de toekomst en we zien deze dan ook graag met veel vertrouwen tegemoet!Over de auteur

Hanneke van Eijndhoven

Regionaal Adviseur Verenigingszaken Limburg