Opdrachtgevers GWW willen met leden praten over risicomanagement; Kenniscafé 28 november

Door Hessel Heins-Wunderle , 01 november 2017

Opdrachtgevers GWW willen met leden praten over risicomanagement; Kenniscafé 28 november

30 opdrachtgevers in Zuid - Holland willen onderling en met GWW-leden van Bouwend Nederland op 28 november van 14.30-17.00 uur in Den Haag in gesprek over Risicomanagement. Daarom organiseert Bouwend Nederland samen met het Netwerk RegioIngenieur (waar deze 30 opdrachtgevers in verzameld zijn) een kenniscafé over Risicomanagement

Doel van de bijeenkomst is om in navolging van de Marktdag 'Durven Doen' als opdrachtgevers en opdrachtnemers samen te bespreken wat bewust omgaan met risicomanagement betekent. Voor de eigen organisatie, maar ook voor de samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers.

In deze interactieve bijeenkomst nemen Kirstin Lentz (risicocoach Provincie Zuid-Holland) en Isabel van Steveninck (risicoadviseur gemeente Rotterdam) u mee op welke wijze je risicomanagement kan toepassen in je eigen dagelijkse werk.

Wat komt er aan de orde:

  • Kennismaken met basisbegrippen uit risicomanagement;
  • Het Spel Risicoroulette;
  • Risicomanagement in de eigen praktijk. (waarbij ingegaan wordt op te voorziene risico’s, hun omvang en gedeelde verantwoordelijkheid en lastig vooraf in te schatten risico’s; bijvoorbeeld bij innovatie)

Meer informatie & aanmelden
Een nader programma en meer informatie over de exacte locatie volgt binnenkort hier
Aanmelden kan via het volgende mailadres: c.autarbhagal@rotterdam.nl


AANBESTEDEN EN CONTRACTEREN AANBESTEDEN MARKT INFRAMARKT

Over de auteur

H.J. (Hessel) Heins-Wunderle

Regiomanager Randstad Zuid