JBN Regio Oost: Interactieve management game EMVI vrijdag 24 november

Door Redactie,

JBN Regio Oost: Interactieve management game EMVI vrijdag 24 november

Op 24 november staat er weer een JBN activiteit op de kalender!
Dit keer hebben we ons laten inspireren door het aanbod van de Bouwend Nederland Academy.
En we hebben iets uitgezocht dat niet in het standaardprogramma staat. Je kunt het een workshop EMVI noemen, maar ook een interactieve managementgame.
Joost Fijneman (manager van het Aanbestedingsinstituut) en Jos van Alphen (adviseur Aanbestedingsrecht) geven deze workshop regelmatig. Niet aan leden van Bouwend Nederland, wel aan hbo-studenten. En altijd met groot succes!

Wat gaan we doen?
Heel kort samengevat: we gaan een aanbestedingsrechtzaak naspelen, waarbij Joost en Jos optreden als rechters. Gezien hun kennis van de aanbestedingspraktijk en wat daar zoal mis kan gaan, is dat hen wel toevertrouwd.

Hashtags: #beetjefanatiekmagbest #gelijkhebbeniswatandersdangelijkkrijgen #rechtersmetgevoelvoorhumor.

Voor wie?
Voor JBN-ers, potentiële JBN-ers en andere geïnteresseerden, die nieuwsgierig zijn hoe aanbestedingsgeschillen in de bouw en infra worden opgelost en wat je als bouwbedrijf vooral wel of niet moet doen. En/of als je wat meer wilt weten over EMVI, mag je deze workshop helemaal niet missen! Mocht je denken dat deze workshop niets voor je is omdat je niets met EMVI of met aanbesteden doet, dan heb je het mis. De workshop leert je ook kansen te zien en valkuilen te vermijden. Misschien niet voor nu, maar er is altijd een volgende baan of situatie!

Heb je zelf al eens je neus gestoten of heb je vragen? Laat het me weten, dan gaan we ons best doen om jouw vraag in te passen in de workshop.

Datum en locatie
De workshop is op vrijdag 24 november om 14.30 uur (ontvangst vanaf 14.00 uur) en is uiterlijk om 17.00 uur afgelopen.

Locatie: regiokantoor Oost, gebouw HNK, 19e etage, Boogschutterstraat 1, in Apeldoorn.

Na afloop doen we nog even iets met bier en véél bitterballen in het Grand Café op de begane grond van het HNK kantoor.

Aanmelden
Ben je lid van Jong Bouwend Nederland Regio Oost of potentieel lid, dan kun je je aanmelden door een email te sturen aan evenementen@bouwendnederland.nl. Met vermelding van de naam en datum van deze workshop.


Graag tot ziens op 24 november!


AANBESTEDEN EN CONTRACTEREN

Contactpersoon bij dit bericht

Robert ter Hoek

Manager Regio Oost