Bouwbedrijf Van der Hulst op bezoek bij premier

Door Redactie, 17 november 2017

Bouwbedrijf Van der Hulst op bezoek bij premier

Yvonne van der Hulst, directeur van Bouwbedrijf Van der Hulst uit Lisse, mocht in het kader van de Dag van de Ondernemer op bezoek bij premier Mark Rutte.

De ‘Dag van de Ondernemer’ is in het leven geroepen door MKB-Nederland. Het is een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. Een moment om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en hen in het zonnetje te zetten. Uiteindelijk moet deze dag ook bijdragen aan het stimuleren van zelfstandig ondernemerschap in Nederland.

Innovatie en duurzaamheid

Bouwbedrijf GJ van der Hulst mocht met premier Mark Rutte in gesprek over innovatie en duurzaamheid. Yvonne van der Hulst heeft met de premier gesproken over haar ambities op het gebied van duurzaam bouwen. Met haar visie op duurzaam bouwen en vanuit de Active House-methodiek ontwikkelt en bouwt zij woningen die uiterst duurzaam zijn.

Op de Dag van de Ondernemer bracht ook Bouwend Nederland-directeur Fries Heinis een bezoek aan het bedrijf van Yvonne, om haar symbolisch te bedanken voor haar ondernemerschap.

Ondernemers in het zonnetje

De andere ondernemers die in gesprek gingen met de premier waren Anita Veenendaal van het bedrijf Lightweight Containers uit Den Helder en Peter van der Wal van Bakkerij van der Wal uit Apeldoorn.