Special over Duurzame inzetbaarheid en Goed werkgeverschap

Door Fenneken Lamaker , 30 november 2017

Special over Duurzame inzetbaarheid en Goed werkgeverschap

De zojuist verschenen BouwendNL special staat volledig in het teken van Duurzame Inzetbaarheid en Goed Werkgeverschap. Wat doen bouw- en infrabedrijven op het gebied van gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers? In deze special komen experts en bouwbedrijven zelf aan het woord over de DIA, de Bouw- en Infrabuffetten, veiligheid en het motiveren van medewerkers.

Blader hier door deze special en lees de artikelen over Duurzame Inzetbaarheid en Goed Werkgeverschap. Of bekijk hier de PDF.


DUURZAME INZETBAARHEID EN DE CAO BOUW & INFRA CAO, ARBEIDSVOORWAARDEN- EN VERHOUDINGEN MODERN PERSONEELSBELEID EN DUURZAME INZETBAARHEID

Over de auteur

F.J. (Fenneken) Lamaker-de Vries

Beleidsadviseur

Interessante publicaties

    BouwendNL Duurzame inzetbaarheid

    30 november 2017

    Deze BouwendNL Special staat volledig in het teken van Duurzame Inzetbaarheid en Goed Werkgeverschap, oftewel: Wat doen bouw- en infrabedrijven op het gebied van gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers? Experts en bouwbedrijven zelf komen aan het woord over de DIA, de Bouw- en Infrabuffetten, veiligheid en het motiveren van medewerkers.

    Lees deze publicatie

    Download