In één dag expert CO2-Prestatieladder niveau 3 worden?

Door Elize Benard , 05 december 2017

In één dag expert CO2-Prestatieladder niveau 3 worden?

Heeft u als bedrijf behoefte aan de CO2-Prestatieladder? Wilt u niet achter het net vissen bij een volgende aanbesteding? Of vindt u duurzaamheid ook belangrijk? Dan is het CO2 certificaat in-a-box seminar wat voor u!

Al jaren zijn Dé CO2 Adviseurs koploper in de advieswereld rondom de CO2-Prestatieladder. Hiermee helpen zij bedrijven kosten besparen en CO2-uitstoot verminderen op een leuke en pragmatische manier. Naast het compleet ontzorgen van klanten starten ze komend jaar met een beproefd concept in een nieuw jasje: CO2 certificaat in-a-box.

Hierin leiden Dé CO2 Adviseurs uw milieuverantwoordelijke in één dag op tot heuse CO2-expert. Met hun uitleg, pragmatische formats, instructievideo’s en een vaste adviseur die al uw vragen beantwoord, behaalt u zeker het certificaat. Sterker nog, dat garanderen ze! Met dit unieke concept bieden Dé CO2 adviseurs 100% tevredenheidsgarantie voor een vaste prijs.

Wilt u kennis maken met Dé CO2 Adviseurs en meer weten over CO2 certificaat in-a-box? Op 23 januari 2018 geven zij een seminar met meer uitleg over het gehele traject. Aanmelden kan via deze link en is gratis voor leden van Bouwend Nederland.

Voor meer informatie over het ledenvoordeel met Dé CO2 Adviseurs kunt u op onze website terecht.


AANBESTEDEN DUURZAAMHEID DUURZAAM INKOPEN DUURZAAMHEIDSINSTRUMENTEN

Over de auteur

E (Elize) Benard

Adviseur Dienstverlening Binnendienst