Op 24 januari gaan we weer de bouwplaats op!

Door Karin Oomen , 10 januari 2018

Op 24 januari gaan we weer de bouwplaats op!

Zestien lidbedrijven van Bouwend Nederland ontvangen op 24 januari samen zo'n 240 eerstejaars hbo studenten van Avans hogeschool op de bouwplaats. Ze doen dit o.a. om de studenten nader kennis te laten maken met het bouwbedrijf en de carrièremogelijkheden die zij te bieden hebben voor hbo'ers. Wat blijkt in de praktijk; er is vaak veel meer mogelijk dan jongeren denken. 

Daarmee dus een uitstekende gelegenheid om alvast kennis te maken met nieuw jong talent en hen te enthousiasmeren voor een carrière bij het bouwbedrijf. Want kiezen voor de opleiding bouwkunde wil nog niet zeggen dat men ook kiest voor een carrière binnen onze sector. In tegendeel; de helft weet helemaal nog niet welke richting de voorkeur heeft en de andere helft wil architect worden. Voor ons  dus werk aan de winkel om te laten zien wat we als sector deze jongeren te bieden hebben.

Met dank aan de volgende bedrijven, in willekeurige volgorde, die hun deelname dit jaar hebben toegezegd.  

Volker Wessels bedrijven Stam + De Koning (2 projecten) en Van de Ven bouw en ontwikkeling - Van der Heijden Bouw & Ontwikkeling - J.A. van Gisbergen - Huybregts Relou - Hendriks Bouw & Ontwikkeling - Hendriks Coppelmans - Van Wijnen Rosmalen - Moeskops Bouwbedrijf - Van Wanrooij Bouwbedrijf - BMV - Bouwbedrijf Remmers - Sprangers Bouwbedrijf - Heembouw Breda - ASK Romein.  


ONDERWIJS EN OPLEIDING BEROEPSONDERWIJS EN HOGER ONDERWIJS INSTROOMCAMPAGNE INSTROOM

Over de auteur

C.C.J.M. (Karin) Oomen

Adviseur Onderwijs & Arbeidsmarkt