Publicaties

Op deze pagina vindt u een overzicht van de uitgaven van Bouwend Nederland. Naast het ledenmagazine BouwendNL publiceren we visiedocumenten over actuele onderwerpen in de bouw en infra, jaarverslagen met overzichten van wat we bereikt hebben en verschillende brochures. Mist u een publicatie of wilt u een papieren versie opvragen, neem dan contact met ons op.

Bouwkeetspecial

Van zondag 28 september tot en met donderdagavond 2 oktober 2014 stond er een Bouwkeet op het Plein in Den Haag en ging politiek Den Haag met bouwondernemers in gesprek.‘Op de stoep bij de Tweede Kamer’ schetste voorzitter Maxime Verhagen.Vier dagen lang organiseerde Bouwend Nederland er elf bijeenkomsten, waarin op een zeer geanimeerde manier diverse actuele bouwthema’s werden besproken. Dat trok de aandacht. Zelfs Mark Rutte kwam op donderdagmiddag een kijkje nemen.

Een ‘bouwkeet’ voor de ingang van de Tweede Kamer, waarin bouwers, stakeholders, Kamerleden en ministers met elkaar in gesprek gaan. Tot voor kort leek dat een bizar en onmogelijk idee. Maar het werd werkelijkheid!

Wilt u meer informatie over de activiteiten die Bouwend Nederland in en rond de Bouwkeet heeft georganiseerd? Ga dan naar www.bouwendnederland.nl/bouwkeet.

download