Relatiemanagement: do’s and don’ts

Relatiemanagement: do’s and don’ts

Wist je dat de makkelijkste manier om aan nieuw werk te komen ligt bij bestaande relaties? In deze training krijg je de handvatten om de relatie met opdrachtgevers te onderhouden.

In deze training leer je hoe je het contact en de relatie met opdrachtgevers op een prettige en effectieve manier onderhoudt. Zowel tijdens als ná projecten. Ook ontdek je hoe je zicht krijgt op nieuwe kansen, daarover in gesprek gaat en op een prettige manier nieuw werk binnenhaalt. Klinkt goed toch?

Wat leer je?

• bestaande relaties goed te onderhouden
• meer werk genereren uit bestaande relaties
• uitbreiden en inzetten van je netwerk

Voor wie?

Je bent technisch onderlegd, maar ook commercieel draag je graag een steentje bij en op dat vlak wil je je kennis graag uitbreiden en meer ervaring op doen.

Programma

Deze training is een onderdeel van vijf praktische trainingen over commerciële vaardigheden:

1. Relatiemanagement: do’s en don’ts
2. Een goede relatie opbouwen met nieuwe opdrachtgevers
3. Succesvolle acquisitiegesprekken voeren
4. Overtuigend voorstellen en aanbiedingen presenteren
5. Hoe haal je het beste resultaat uit jouw onderhandeling?

In deze serie leer je alle vaardigheden om succesvolle project- en relatieacquisitie te plegen. De theorie die je in de ochtend leert, stemmen we af op jouw niveau. In de middag krijg je de kans om in de praktijk te oefenen en ontvang je praktische feedback van een ervaringsdeskundige. Aan het einde van de training heb je geleerd hoe je relaties voor het leven opbouwt.

Trainingsinformatie

Datum, tijd en plaats Interesse in deze training, maar er staat nog geen gepland? Mail je gegevens naar academy@bouwendnederland.nl en we brengen je op de hoogte!
Doelgroep Technisch onderlegde medewerkers die graag commerciele vaardigheden opdoen.
Kosten leden € 495,- (excl. btw)
Kosten niet-leden € 695,- (excl. btw)