MBA in één dag - de finale! (Met extra masterclass voor professionals in de bouw)

MBA in één dag - de finale! (Met extra masterclass voor professionals in de bouw)

Heel veel briljante kennis bereikt managers niet. Zonde!

Na 15 jaar, 20 duizend deelnemers en sessies in 8 landen stopt MBA in één dag. Op het hoogtepunt. Dit is je laatste en je beste kans: nog één keer MBA in één dag!

Een goede manager is een schaap met vijf poten: een leider, een strateeg, een veranderkundige, een coach, een regelaar. Je doet je best, je maakt er het beste van. Maar er zijn vragen die je bezighouden.

Ben Tiggelaar analyseerde met zijn team de hele moderne managementliteratuur, op zoek naar de allerbeste antwoorden op prangende vragen van managers en leiders. Die antwoorden verzamelde hij. En hij presenteert ze tijdens de allerlaatste MBA in één dag. In een moordend tempo neemt Ben Tiggelaar je mee langs de beste antwoorden op de belangrijkste vragen. Onmisbaar voor managers en leiders die hun vak serieus nemen.

Waarom is dit je beste tijdsinvestering in jaren?

  • Keiharde kwalitatieve selectie: Tiggelaar scheidt ‘kaf’ van ‘koren’ op basis van één criterium: kun je als manager hier morgen al iets mee?
  • Bespaart uren lees’plezier’: Ben Tiggelaar selecteerde precies die inzichten die je moet weten als je leiding geeft.
  • Ultieme opfrisser: één dag kijk je door de bril van de groten der aarde naar jouw eigen praktijk. Dat levert direct tientallen ideeën op.
  • Je bent in één klap weer ‘bij’ over allerlei trends zoals: disruptie, lean, agile etc.
  • Bomvol inhoud: bij het seminar krijg je 20 uur audiomateriaal én een follow-up programma met video’s en tips.

Direct toepasbaar...morgen!

Meer dan 20.000 managers namen inmiddels deel aan dit seminar. Hun belangrijkste conclusie: hier kan ik écht iets mee. Nieuwe inzichten, nieuwe ideeën, nieuwe energie en heel veel praktische tips om meteen mee aan de slag te gaan. Ze zullen ‘op de zaak’ weten dat je bij ‘MBA in één dag’ bent geweest!

Ervaringen van uw collega's


Trainingsinformatie

Datum, tijd en plaats 1e dag 17 2019 april in Utrecht + extra masterclass 8 mei 2019 in Zoetermeer
Doelgroep Managers die zich verder willen ontwikkelen
Kosten leden € 995,- excl. btw
Kosten niet-leden n.v.t.