Praktisch personeelsbeleid: verbeter je P&O

Door Redactie, 27 februari 2018

Praktisch personeelsbeleid: verbeter je P&O

Als eigenaar, directeur of manager van een bedrijf met personeel moet je je personeels- en organisatiezaken goed op de orde hebben. Maar niet voor ieder bedrijf heeft hier een medewerker voor in dienst. Ben jij zo’n bedrijf, en wil je de zaken wel goed geregeld hebben voor je personeel? Volg dan  op 27 maart de eerste van de vier basistrainingen Praktisch personeelsbeleid in Zoetermeer, speciaal voor de niet-P&O’er.

Als je deze training gevolgd hebt:

  • Weet je hoe je goede mensen voor je onderneming kunt vinden én behouden;
  • Weet je met welke wet- en regelgeving je rekening moet houden, bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsomstandigheden, sociale zekerheid en medezeggenschap;
  • Kun je inspelen op de veranderingen in de organisatie.

Interessant voor…

De basistraining is bedoeld voor jou als niet-professionele P&O’er. Met andere woorden: je voert taken uit op het gebied van Personeel & Organisatie, maar je hebt daarin geen gerichte opleiding gevolgd.
Je bent bijvoorbeeld een directeur/eigenaar van MKB-bedrijf, meewerkend partner, controller of administratief medewerker.

Zo ziet de cursus eruit

Er komt nogal wat bij kijken om goede mensen voor jouw organisatie te vinden én te behouden. Zo zijn er vele cao-afspraken waar je rekening mee moet houden, wet- en regelgeving over arbeidsomstandigheden, sociale zekerheid en medezeggenschap. Daarnaast heb je te maken met veranderingen in jouw organisatie en bij jouw huidige en toekomstige medewerkers.

In vier workshops leer je op praktische en interactieve manier meer over onder andere:
◾Organisatie;
◾Werving & selectie;
◾Functioneren en beoordelen;
◾Uitstroom;
◾Ziekteverzuim en re-integratie.

Met meer collega's een training volgen op eigen locatie? Dat kan! Vraag naar onze InCompany voorwaarden en prijzen, tel: 079-3252137ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE