Maak kennis met...BREEAM-nl

Door Redactie, 04 maart 2018

Maak kennis met...BREEAM-nl

Opdrachtgevers vragen opdrachtnemers steeds vaker om een BREEAM-nl-certificaat: het meest gebruikte keurmerk voor duurzame gebouwen. Sinds 2009 is meer dan tachtig procent van het toegevoegde kantooroppervlak in Nederland geregistreerd voor certificering volgens BREEAM-nl. Ook voor renovatieprojecten geldt steeds vaker een duurzaamheidsambitie. Hoe kun jij je hier als bouwer op voorbereiden en onderscheiden? Hoe voldoe je aan BREEAM-eisen die in aanbestedingen gevraagd worden? Waarom worden deze eisen gesteld en hoe zwaar wordt eraan getild? Na het volgen van deze cursus op 4 april weet je het!

Als je deze cursus hebt gevolgd:

  • Heb je kennis gemaakt met de methodiek van BREEAM-nl Nieuwbouw en Renovatie;
  • Heb je kennis gemaakt met de methodiek voor het schema BREEAM-NL In-Use;
  • Ken je de consequenties voor jouw werkwijze als aannemer/bouwbedrijf.

Interessant voor…

Jou, als je te maken krijgt of rekening moet houden met de BREEAM-certificering van projecten.

Zo ziet de workshop eruit

Tijdens de cursus krijg je uitleg over de bedoeling en achtergrond van BREEAM-nl. Voor wie is het van belang, hoe ziet het proces eruit, wie heeft welke rol in het certificeringstraject? Hoe kun je het proces zo effici├źnt mogelijk inrichten? De systematiek van de schema’s “BREEAM-nl Nieuwbouw en Renovatie” en “BREEAM-nl In Use” krijg je op hoofdlijnen uitgelegd. Ook krijg je toelichting over de gebruikte categorie├źn en de wegingen van de diverse credits. Aan de hand van een concrete casus legt een ervaringsdeskundige je uit hoe BREEAM in de praktijk werkt.
Het trainingsmateriaal krijg je digitaal aangeboden. Hiervoor is een smartphone (of laptop/tablet) noodzakelijk.

Met meer collega's een training volgen op eigen locatie? Dat kan! Vraag naar onze InCompany voorwaarden en prijzen, tel: 079-3252137ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE