Aan de slag met…de cao bouw en infra

Door Redactie, 03 maart 2018

Aan de slag met…de cao bouw en infra

Arbeidsvoorwaarden, we hebben er allemaal mee te maken. Als werknemer, maar ook voor jou als werkgever is het belangrijk te weten welke voorwaarden er gelden. Heb jij in je werk regelmatig te maken met de cao en werk je in de bouw- of infrasector? Dan is deze cursus voor jou geschikt! In deze cursus op 17 april leer je namelijk alles over werkingssfeer, minimumbepalingen en aanname van medewerkers. Ook onderwerpen als ontslag, pensioen en functiewaardering komen aan bod.

Als je deze cursus hebt gevolgd:

  • Ken je alle ins & outs over de cao voor bouw en infra;
  • Heb je inzicht in loonkostenberekeningen;
  • Weet je alles over bedrijfstak eigenregelingen.

Interessant voor…

De cursus is interessant voor P&O-medewerkers, personeelsadministratie en leidinggevenden die in hun werk te maken hebben met de cao én hier graag meer over willen weten.

Zo ziet de cursus eruit

Deze dagcursus is interactief van opzet. Dit wil zeggen dat jij als deelnemer de mogelijkheid krijgt om je eigen casus/probleemstelling te delen met de groep. De onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen, geven je een goed beeld van de cao gericht op jouw sector.

Met meer collega's een training volgen op eigen locatie? Dat kan! Vraag naar onze InCompany voorwaarden en prijzen, tel: 079-3252137ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE