AVG: Hoe verwerk je persoonsgegevens optimaal

AVG: Hoe verwerk je persoonsgegevens optimaal

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is sinds kort van kracht, maar wat houdt dit precies in voor jouw organisatie? In deze training kom je het allemaal te weten.

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat sinds die dag dezelfde privacywetgeving geldt voor alle bedrijven in de hele Europese Unie (EU). Uw bedrijf krijgt hierdoor meer verplichtingen en moet strikt de regels toepassen bij het verwerken van persoonsgegevens. Daarbij geldt continu de afweging, wat mag nog wel of niet verwerkt worden? Tijdens deze training helpen we je op weg.

Wat leer je?

• inhoudelijke introductie op de AVG
• basisbeginselen en randvoorwaarden voor verwerking (gegevensbeschermingsbeleid)
• rechtmatigheid gegevensverwerking (o.a. registerplicht) en rechten van betrokkenen
• hoe te evolueren van bewustwording naar beleid

Voor wie?

Iedereen die op zijn werk te maken heeft met het verwerken van persoonsgegevens. Bijvoorbeeld voor de WKa (Wet Ketenaansprakelijkheid), personeelsadministratie (medewerker P&O/HRM), of omdat je verantwoordelijk bent voor de verwerking van persoonsgegevens binnen uw bedrijf. Je bent een P&O-medewerker, een medewerker bij de personeelsadministratie, een administrateur, een leidinggevende, een lid van de directie of een MT-lid die in zijn werk te maken heeft met privacy én hier graag meer over wilt weten.

Programma

De opzet van deze korte training is interactief. Je krijgt als deelnemer de mogelijkheid om je eigen casus/probleemstelling te delen met de groep. De onderwerpen die tijdens de training aan bod komen, geven je een goed beeld van de AVG, gericht op jouw sector. Dat betekent dat ook de bouwspecifieke(re) zaken aan bod komen.

Met meer collega's een training volgen op eigen locatie?

Dat kan! Neem contact op via academy@bouwendnederland.nl of telefonisch via 079-3252166 en vraag naar onze in company voorwaarden en prijzen.

Trainingsinformatie

Datum, tijd en plaats Meld je aan voor één van onderstaande data!
Doelgroep Iedereen die te maken heeft met persoonsgegevens
Kosten leden € 279,00 (excl. btw)
Kosten niet-leden € 379,00 (excl. btw)