Time management

Time management

In de bouwwereld gaat het momenteel als een speer. Er is heel veel werk door de economische groei. Als medewerker is het erg belangrijk om de juiste prioriteiten te stellen en goed te zijn in het maken van de juiste keuzes. In deze training leren we je hoe je je tijd beter kan managen en hoe je die lange actielijst korter maakt!

Peter Vos benadert timemanagement vanuit het perspectief van Persoonlijk Leiderschap in deze training. Eerst jezelf leiden voordat je anderen kunt leiden. Van het ontwikkelen en uitstralen van innerlijke kracht, via focus op wat belangrijk is, tot het nooit vergeten te lachen. Deze training laat je in de spiegel kijken en zet je aan tot denken, maar vooral tot handelen om slimmer te gaan werken!

Wat leer je?

• introductie tot overzicht, creëren van structuur en proactief plannen
• identificeren van de prioriteiten (niet alles moet nu gedaan worden)
• handvatten om je actielijst korter te maken
• inzicht in je sterke en minder sterke punten en hoe je je sterke punten uitspeelt

Voor wie?

Je bent iemand die efficiënt en gestructureerd wilt werken en hiervoor de nodige handvatten toegereikt wilt krijgen.

Programma

Deze interactieve training van een dagdeel is een afwisseling van korte theorieblokjes met oefeningen en ruimte voor zelfreflectie. Aan het einde van de training heb je minimaal drie concrete actiepunten waar je snel mee aan de slag kunt gaan.

Peter Vos is een zeer ervaren trainer, personal coach en auteur op het gebied van persoonlijke effectiviteit en timemanagement. Hij is betrokken, enthousiast, humoristisch, kundig en uitdagend op een positieve manier.

Met meer collega's een training volgen op eigen locatie?

Dat kan! Neem contact op via academy@bouwendnederland.nl of telefonisch via 079-3252166 en vraag naar onze incompany voorwaarden en prijzen.

Trainingsinformatie

Datum, tijd en plaats Meld je aan voor één van onderstaande data!
Doelgroep Iedereen met “tijdproblemen” werkzaam in bouw en infra
Kosten leden € 279,00 (excl. btw)
Kosten niet-leden € 379,00 (excl. btw)