Excelleren in aanbesteden: project- en klantmanagement

Excelleren in aanbesteden: project- en klantmanagement

Wil je een topper worden in winnende aanbestedingen en tegelijkertijd de faalkosten van jouw projecten te reduceren? Dan is deze cursus helemaal geknipt voor jou !

Als je een aanbesteding wilt winnen word je met verschillende dilemma’s geconfronteerd. Allereerst moet je een inschatting maken of de aanbesteding voldoende kans van slagen heeft voor jou. Daarnaast is het belangrijk om de juiste vragen te stellen en zo goed mogelijk in te spelen op de vraag van de opdrachtgever. In deze training geven we je antwoord op al deze vragen. Ook topics als het juist profileren van je bedrijf en de relatie tussen de EMVI en Best Value criteria komen aan bod.

Wat leer je?

• aanbestedingen selecteren die kansrijk zijn
• je bedrijf onderscheidend profileren in aanbestedingen
• hoe je referenties kunt inzetten in je acquisitieproces
• hoe je projecten innoveert waarbij je excelleert in klantentevredenheid en tegelijkertijd de projectkosten drastisch verlaagt

Voor wie?

Je bent een directeur of manager die bij een bouwonderneming de (mede)verantwoordelijkheid draagt voor aanbestedingen, contacten met opdrachtgevers en contractmanagement.

“Ik heb drie dagen op het puntje van mijn stoel gezeten! De leerstof die
werd aangeboden stond in geen verhouding met de kennis die ik had. Ik
heb werkelijk genoten. Ik wist natuurlijk wat EMVI inhoudt, maar ik kan het nu
beter handen en voeten geven. Ik heb geleerd een praktische analyse van
de aanvraag te maken, een risico-calculatie te maken en vooral: op de stoel
van de aanvrager te durven zitten. Ik heb geleerd als de klant te denken en
dan kun je zijn wensen beter vervullen” (Marton Willems, Technisch Directeur bij Huijbregts Infra)

Programma

Voor een optimaal resultaat werken wij met individuele coaching en praktijkbijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomsten leren wij je de technieken en tools. Via individuele coaching zorgen wij voor implementatie in jouw bedrijf! De training kan op verschillende manieren worden aangeboden.

100% maatwerk : U bepaalt de inhoud
Aan de hand van een persoonlijk interview wordt deze leergang afgestemd op uw bedrijfssituatie en uw leerwensen zodat u een optimaal rendement behaalt uit uw investering!

Trainingsinformatie

Datum, tijd en plaats Meld je aan voor één van onderstaande data! (1 training duurt 3 dagen: (7 mrt, 28 mrt, 18 apr) en (11 apr, 2 mei, 23 mei)
Doelgroep directeuren of managers die bij een bouwonderneming de (mede)verantwoordelijkheid dragen voor aanbestedingen, contacten met opdrachtgevers en contractmanagement met opdrachtgevers
Kosten leden € 1.199,00 (excl. btw)
Kosten niet-leden € 1.499,00 (excl. btw)