Ken je algemene voorwaarden

Ken je algemene voorwaarden

Heb je veel te maken met de UAV, AVA en/of Covo, maar weet je eigenlijk niet wat nu jouw rechten en plichten zijn? Dan is dit dé training voor jou.

In je werk maak je dagelijks gebruik van Covo, AVA en/of UAV. De documenten stuur je altijd mee met jouw offertes, maar ben je wel helemaal op de hoogte van de inhoud hiervan? Met deze training vergroot je in korte tijd je algemene kennis over je rechten en plichten. Onderwerpen zoals meerwerk, oplevering en garantie en aansprakelijkheid komen aan bod.

Wat leer je?

  • de belangrijkste rechten en plichten voor jou als aannemer, zoals die staan omschreven in het Burgerlijk Wetboek
  • UAV, AVA en Covo aan de hand van veel voorkomende situaties uit de dagelijkse praktijk
  • kennis van de laatste wijzigingen en toevoegingen en mogelijke veranderingen door de Wet Kwaliteitsborging

Voor wie?

Je werkt bij een bouwbedrijf en je bent betrokken bij de contractvorming met opdrachtgevers (op basis van de UAV, AVA en/of Covo). Je gaat de discussies die omtrent dit onderwerpen kunnen ontstaan niet uit de weg en je wilt graag meer weten over je juridische positie.

Programma

Deze training is interactief. Je gaat veelvuldig aan de slag met alledaagse praktijkvoorbeelden. Neem ook je eigen ervaringen mee, zodat je deze kunt delen met de trainer en andere deelnemers.

Met meer collega's een training volgen op eigen locatie?

Dat kan! Neem contact op via academy@bouwendnederland.nl of telefonisch via 079-3252166 en vraag naar onze in company voorwaarden en prijzen.

Trainingsinformatie

Datum, tijd en plaats Meld je aan voor één van onderstaande data!
Doelgroep Medewerkers die betrokken zijn bij de contractvorming met opdrachtgevers
Kosten leden € 349,00 (excl. btw)
Kosten niet-leden € 599,00 (excl. btw)